background image
Serviciu de localizare magazin
Trussardi Le Vie Di Milano

Milano este capitala modei şi designului şi cel mai modern oraş al Italiei.
Acest oraş fascinant a inspirat crearea colecţiei Le Vie di Milano. Această colecţie Trussardi Parfums este compusă din şase arome unisex extraordinare create de cei mai buni parfumieri ai momentului.

Parfumierii au desenat o hartă olfactivă a diverselor zone, grupând mirosurile, stilul, emoţia şi obiceiurile tipice esenţei milaneze. Rezultatul este un mix fascinant între trecut, prezent şi viitor. Elegante şi evocative dincolo de cuvinte, cele şase parfumuri creează pe piele un cocktail de compuşi organici volatili care definesc aroma acestui oraş.

FLACOANELE

Trussardi Le Vie Di Milano

Cele şase flacoane opace sunt decorate cu un capac în forma unei sculpturi în nuanţe de auriu ce reproduce la nivel miniatural capul unui ogar italian. În jurul gâtului acestui câine nobil şi simbol al brandului se află o mică panglică de piele în aceeaşi nuanţă precum sticla.

Logo-ul Trussardi şi numele parfumului sunt marcate cu auriu în centrul fiecărei sticle. Aceste şase obiecte sunt create pentru a fi iubite şi preţuite, o colecţie ce oferă încântare.

Începe călătoria Le Vie di Milano!

Trussardi Le Vie Di Milano

Prima oprire:
VIA DELLA SPIGA

Savurează atmosfera acestei străzi fascinante printr-o sesiune de shopping în cele mai frumoase boutique-uri, apoi opreşte-te pentru o mică gustare într-una din faimoasele patiserii Cova şi Marchesi.

Trussardi Le Vie Di Milano

A doua oprire:
GALLERIA VITTORIO EMANUELE II

O cafea savurată pe terasa unei cafenele din Galleria Vittorio Emanuele II, admirând arhitectura captivantă şi jocurile de lumini create de tavanul spectaculos.

Trussardi Le Vie Di Milano

Un moment de artă pură alături de
BEHIND THE CURTAIN PIAZZA ALLA SCALA.

Un parfum ce reproduce atmosfera somptuoasă din interiorul Teatro alla Scalla. O operă de artă încapsulată într-un flacon.

Trussardi Le Vie Di Milano

Un moment de relaxare în atmosfera liniştită a după-amiezii, petrecut în PORTA NUOVA...

Trussardi Le Vie Di Milano

O promenadă pe străduţele din Via Fiori Chiari. Bucură-te de spiritul boem al acestui loc şi fă un pas înapoi în istorie alături de parfumul I VICOLI VIA FIORI CHIARI.

Trussardi Le Vie Di Milano

Finalul călătoriei milaneze…O experienţă care le evidenţiază pe celelalte: MUSC NOIR PERFUME ENHANCER.