background image
Serviciu de localizare magazin
filtre
filtre
Resetați filtrele Validare
sortare după

Universul Maison Margiela


Originalitate, creativitate si un strop de provocare - acesta este brandul francez Maison Margiela (anterior Maison Martin Margiela), renumit pentru stilul neconventional, colectia REPLICA si parfumurile inconfundabile. Cum miros amintirile? Va raspund parfumurile REPLICA, create in colaborare cu cei mai buni parfumieri din lume. Parfumurile Maison Margiela sunt create pentru a evoca momente frumoase. Parfumati-va si va veti aminti. 

Fireplace

BY THE FIREPLACE

Apa de toaletă unisex Maison Margiela Replica By the Fireplace creează, ca prin farmec, o senzație de căldură și de confort. Amintirea dimineților înghețate, petrecute lângă soba fierbinte, este atât de verosimilă, încât aproape că auziți cum trosnesc buștenii în foc.

DESCOPERA AICI
Jazz Club

JAZZ CLUB

Când se spune jazz, fiecare își imaginează ce dorește. Și, când simțiți pentru prima dată acordurile îmbătătoare, de rom fumuriu, ale apei de toaletă pentru bărbați Maison Margiela Replica Jazz Club, depinde doar de dvs. și de amintirile dvs. cum va arăta ambientul clubului de muzică privat, pe care parfumul vă invită să vi-l imaginați.

DESCOPERA AICI
Coffee Break

COFFEE CLUB

Oricine așteaptă cu nerăbdare o pauză relaxantă și confortabilă de la activitățile zilnice. Un moment confortabil și relaxant la o cafea cremoasă, savurând produse de patiserie fierbinți. Senzația de spumă de lapte pe buze și sunetul moale al aparatului de cafea sunt încapsulate în apa de toaletă REPLICA Coffee Break.

DESCOPERA AICI

Cât de persistente sunt parfumurile Maison Margiela?

Parfumurile brandului francez Maison Margiela se remarcă prin originalitatea aromelor. Iar pentru a oferi o experienţă unică la fiecare aplicare, sunt folosite doar ingrediente de top. Însă durata unui parfum poate varia între patru și opt ore. Persistența poate fi influențată și de nivelul de hidratare al pielii, precum și de pH. Un moment ideal pentru a-ți încânta simțurile cu notele acestei colecții este imediat după duș. Intră pe Marionnaud și descoperă selecţia de parfumuri Maison Margiela care te vor scoate din anonimat. Comandă acum şi ai livrare gratuită în magazine.

 

Cum alegi parfumul în funcție de ocazie?

Parfumul poate fi un accesoriu elegant care îți pune în valoare personalitatea. Însă, pentru a face o alegere potrivită, ține cont de tipul evenimentului. De asemenea, este important momentul zilei, dar și sezonul. De exemplu, în cadrul unui eveniment formal sau care are loc seara, poți folosi un parfum lemnos. Iar Maison Margiela Replica By the Fireplace a fost creat special pentru astfel de ocazii. Dar dacă evenimentul are loc ziua, alege note ușoare şi fresh. Un parfum potrivit ar fi Maison Margiela Replica Under the Lemon Trees, ideal chiar și pentru zilele toride. Pe Marionnaud găsești acum Maison Margiela parfum care să te însoțească în fiecare moment al vieții.

 

Cum îți poate schimba dispoziția un parfum?

Alege Maison Margiela apă de toaletă și îndrăznește să ieși în evidență prin notele care evocă amintiri. Linia de parfumuri Replica Maison Margiela este recunoscută pentru aromele care te îmbie să pornești într-o călătorie a emoțiilor. Încă de la prima aplicare vei remarca faptul că fiecare parfum spune o poveste și îţi va schimba starea de spirit. Prin intermediul Maison Margiela Beach Walk vei simți briza mării, sunetul pescărușilor și nisipul fin sub picioare. Iar Maison Margiela Replica On a Date va trezi fluturașii din stomac resimțiți la o întâlnire romantică. Intră pe Marionnaud și alege parfumul preferat şi lasă amintirile să te invadeze.