background image
Serviciu de localizare magazin
filtre
filtre
Resetați filtrele Validare
sortare după
322 - 789 RON
Ștergeți toate filtrele
15 articole găsite:

DESCOPERA UNIVERSUL VALENTINO

Insumand aproape o jumatate de secol de istorie in lumea modei, povestea Valentino este cu adevarat mareata. Astazi, Valentino este brandul suprem al haute couture-ului italian si exprima esenta elegantei si a stralucirii italiene. Denumit "ultimul imparat al modei", Valentino si-a lasat amprenta pe aproape jumatate de secol de moda, impunandu-si viziunea asupra stralucirii italiene.

Born in Roma Intense DONNA and UOMO

Born in Roma Intense
- O POVESTE A EXPRIMARII DE SINE

Un omagiu special adus Romei și apusurilor sale, Born in Roma Intense sporește personalitatea și sărbătorește o noapte în Orașul Etern. Trio-ul puternic de vanilie, iasomie si benzoin cald amplifică dependența Born in Roma, conturând o alură seducătoare serilor aristo-punk.

BORN IN ROMA UOMO INTENSE APA DE PARUM
BORN IN ROMA DONNA INTENSE APA DE PARUM

Acest parfum couture, magnetic si floral, este conceput pentru cei care trăiesc intens și cu pasiune, dar și cu un strop de extravaganță. Born in Roma Intense este parfumul pentru cei care nu se conformează, dar care își exprimă intens personalitatea și trăiesc viața și contrastele ei la maxim. Acest duo iconic îmbină ziua și noaptea, clasicul și neașteptatul, tu și cu mine.


DESCOPERA INTREAGA FAMILIE BORN IN ROMA

BORN IN ROMA DONNA INTENSE APA DE PARUM

BORN IN ROMA DONNA INTENSE APA DE PARUM

CUMPARA ACUM
BORN IN ROMA UOMO INTENSE APA DE PARUM

BORN IN ROMA UOMO INTENSE APA DE PARUM

CUMPARA ACUM
BORN IN ROMA collection