ANULAREA COMENZII

Puteti anula sau returna comanda de la data plasarii comenzii pâna in ziua 14 de la primirea articolelor comandate. Daca aţi plătit pentru aceste articole, vi se va rambursa o suma care va include taxele iniţiale de livrare dar care va exclude taxa de retur către Marionnaud Paris.

În cazul în care alegeţi să păstraţi anumite articole şi să anulaţi doar parţial comanda, taxa de livrare iniţială nu va fi rambursată.

Daca doriti să anulaţi sau să returnaţi comanda, va rugam să ne transmiteţi:

 

  • notificare scrisă fie prin postă, utilizând de preferinţă formularul de retur pretiparit din colet, fie expediind o scrisoare către Serviciului pentru clienţi Marionnaud, Calea Floreasca nr. 60, etaj 2, Bucuresti, sector 1, cod postal 014453, România;
  • prin e-mail la comenzi@marionnaud.ro

Puteti descarca Formularul de retur aici. Apoi returnaţi-ne articolul/articolele conform prevederilor din sectiunea Returnări de mai jos în termenul de 14 de zile specificat in secţiunea de mai sus. Noi vom efectua rambursarea utilizând aceeaşi metodă folosită pentru efectuarea plăţii în cel mai scurt timp cu putinţă, cel mai târziu în termen de 14 zile de la primirea notificării dumneavoastră de anulare, cu conditia ca noi sa fi primit articolele sau dovada că le-aţi returnat. Poate fi utilizată o altă metodă de plată pentru rambursare cu condiţia ca dumneavoastră să fiţi de acord cu această modificare; acest lucru nu va genera cheltuieli suplimentare.Dacă articolul pe care l-ati primit prezintă defecte, vă rugăm să notificaţi imediat Marionnaud Paris si să returnaţi articolul conform secţiunii Returnări de mai jos. Pentru orice produse considerate defecte, Marionnaud va efectua o rambursare integrală. Prevederile specificate aici nu limitează niciun drept aplicabil prevazut de lege.

RETURNĂRI

Marionnaud Paris garantează o rambursare integrală conform secţiunii Anularea comenzii cu condiţia ca toate articolele să fie returnate in aceeaşi stare în care erau la primire. Acest lucru inseamnă că articolele nu trebuie să fi fost deteriorate, desigilate, fără defecte (daca acest lucru nu a fost semnalat deja) şi ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte, inclusiv documentele care l-au însotit. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezintă semne de uzură sau consum, modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri, urme de folosire excesivă şi/sau intervenţii neautorizate etc.

In cazul unui refuz in mod nejustificat al primirii coletului sau in cazul in care adresa comunicata pentru livrare nu este valabila dar si a refuzului primirii coletului de catre persoanele identificate la aceasta adresa, Marionnaud Paris este indreptatita sa factureze contravaloarea transportului achitat societatii de curierat, acordul fiind exprimat expres prin lansarea comenzii.