ANULAREA COMENZII

Puteti anula sau returna comanda de la data plasarii comenzii pâna in ziua 14 de la primirea articolelor comandate. Daca a┼úi pl─âtit pentru aceste articole, vi se va rambursa o suma care va include taxele ini┼úiale de livrare dar care va exclude taxa de retur c─âtre Marionnaud Paris.

În cazul în care alege┼úi s─â p─âstra┼úi anumite articole ┼či s─â anula┼úi doar par┼úial comanda, taxa de livrare ini┼úial─â nu va fi rambursat─â.

Daca doriti să anulaţi sau să returnaţi comanda, va rugam să ne transmiteţi:

 

  • notificare scris─â fie prin post─â, utilizând de preferin┼ú─â formularul de retur pretiparit din colet, fie expediind o scrisoare c─âtre Serviciului pentru clien┼úi Marionnaud, Calea Floreasca nr. 60, etaj 2, Bucuresti, sector 1, cod postal 014453, România;
  • prin e-mail la comenzi@marionnaud.ro

Puteti descarca Formularul de retur aici. Apoi returna┼úi-ne articolul/articolele conform prevederilor din sectiunea Return─âri de mai jos în termenul de 14 de zile specificat in sec┼úiunea de mai sus. Noi vom efectua rambursarea utilizând aceea┼či metod─â folosit─â pentru efectuarea pl─â┼úii în cel mai scurt timp cu putin┼ú─â, cel mai târziu în termen de 14 zile de la primirea notific─ârii dumneavoastr─â de anulare, cu conditia ca noi sa fi primit articolele sau dovada c─â le-a┼úi returnat. Poate fi utilizat─â o alt─â metod─â de plat─â pentru rambursare cu condi┼úia ca dumneavoastr─â s─â fi┼úi de acord cu aceast─â modificare; acest lucru nu va genera cheltuieli suplimentare.Dac─â articolul pe care l-ati primit prezint─â defecte, v─â rug─âm s─â notifica┼úi imediat Marionnaud Paris si s─â returna┼úi articolul conform sec┼úiunii Return─âri de mai jos. Pentru orice produse considerate defecte, Marionnaud va efectua o rambursare integral─â. Prevederile specificate aici nu limiteaz─â niciun drept aplicabil prevazut de lege.

RETURN─éRI

Marionnaud Paris garanteaz─â o rambursare integral─â conform sec┼úiunii Anularea comenzii cu condi┼úia ca toate articolele s─â fie returnate in aceea┼či stare în care erau la primire. Acest lucru inseamn─â c─â articolele nu trebuie s─â fi fost deteriorate, desigilate, f─âr─â defecte (daca acest lucru nu a fost semnalat deja) ┼či ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte, inclusiv documentele care l-au însotit. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezint─â semne de uzur─â sau consum, modific─âri fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, ┼čocuri, urme de folosire excesiv─â ┼či/sau interven┼úii neautorizate etc.

In cazul unui refuz in mod nejustificat al primirii coletului sau in cazul in care adresa comunicata pentru livrare nu este valabila dar si a refuzului primirii coletului de catre persoanele identificate la aceasta adresa, Marionnaud Paris este indreptatita sa factureze contravaloarea transportului achitat societatii de curierat, acordul fiind exprimat expres prin lansarea comenzii.