background image
Serviciu de localizare magazin

Regulament Campanii

 

JOY OF BEAUTY

30% reducere la minim 2 produse achizitionate

Promotie valabila exclusiv pe www.marionnaud.ro in perioada 11-30.06.2024, necumulabila cu alte oferte de pret sau reduceri, in limita stocului disponibil. .Excluzand produsele care fac parte din campania OUR BEST PRICES si brandurile: Elmiplant, Gerovital, Neutrogena, L'Oreal Proffessionel, Kerastase, Foreo.

- 25% reducere la achizitii minime de 449 lei

Promotie valabila in perioada 17-30.06.2024, necumulabila cu alte oferte de pret sau reduceri, in limita stocului disponibil. .Excluzand produsele care fac parte din campania OUR BEST PRICES si brandurile: Elmiplant, Gerovital, Neutrogena, L'Oreal Proffessionel, Kerastase, Foreo.

BIGGER IS BETTER

30% reducere la parfumurile de minim 75 ml

Promotie valabila in magazine si pe www.marionnaud.ro, necumulabila cu alte oferte de pret sau reduceri, in perioada 1-30.06.2024,pe baza cardului de fidelitate, in limita stocului disponibil, se aplica doar referintelor selectate.Excluzand produsele care fac parte din campania OUR BEST PRICES si brandurile: Chanel, Tom Ford.

APP ONLY

EXTRA 5% reducere prin aplicatie * Code: MEMBER5

Promotie valabila exclusiv pe aplicatia Marionnaud Romania, in perioada 1-30 iunie 2024, in limita stocului disponibil. Promotia se aplica doar produselor deja reduse, excluzand produsele care fac parte din campania OUR BEST PRICES si brandurilor: Elmiplant, Gerovital, Neutrogena, L'Oreal Proffessionel, Kerastase, Foreo, Chanel, Dior, Estee Lauder, Clinique, Tom Ford.

BEST PRICES

Descopera selectia de produse best seller la preturi speciale

Preturile sunt valabila in magazine si pe www.marionnaud.ro in perioada 1.02-31.12. 2024, in baza strategiei de preturi Marionnaud. Aceste referinte sunt excluse din toate campaniile de prte sau reduceri in perioada mentionata, in limita stocului disponibil.

CADOURI

Promotie valabila in perioada 23.05-30.06.2024, cumulabila cu alte oferte de pret sau reduceri, in limita stocului disponibil.* Pozele prezentate sunt cu titlu de prezentare.(seturile nu sunt incluse)

** Brandurile : Elmiplant, Neurtrogena, Foreo, Kerastase ,Lóreal Professional, Dior, Chanel, Estee Lauder si Clionique sunt excluse in aplicarea campaniilor de mai sus prezenatate.