Informatii produs

Le Vie di Milano, colectia Trussardi Parfums este compusa din sase arome unisex extraordinare, create de cei mai buni parfumieri ai momentului.

Cele sase flacoane opace sunt decorate cu un capac în forma unei sculpturi în nuante de auriu ce reproduce la nivel miniatural capul unui ogar italian. În jurul gatului acestui caine nobil si simbol al brandului se afla o mica panglica de piele în aceeasi nuanta precum sticla.

Pentru fiecare parfum, nasurile au sugerat nuanta Pantone corespondenta.

Tot ce îti doresti poate fi gasit în labirintul de alei si stradute ce unesc Via Fiori Chiari de Brera. Te bucuri de spiritul rebel al artistilor care au frecventat Pinacoteca din Brera înca de la finalul anilor 1700; 24000 de metri patrati de cultura si frumusete.

În apropiere se afla gradina botanica, gandita de Maria Teresa de Austria. Apoi, poti gasi Jamaica Bar împreuna cu mesele clarvazatorilor stationati în fata buticurilor istorice din zona si aromele opulente ce vin din parfumeriile de nisa…toate concentrate pe Via Brera.

Parfumierul Pierre-Costantin Guéros a reconstituit perfect aceasta atmosfera unica, prin ingrediente pline de personalitate precum Cardamonul, anasonul stelat, acordul de Elemi si galbenele.

INGREDIENTE

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, BHT, CITRAL, LINALOOL.

Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.

Produse Similare

0 of 14