Informatii produs

Le Vie di Milano, colectia Trussardi Parfums este compusa din sase arome unisex extraordinare, create de cei mai buni parfumieri ai momentului.

Cele sase flacoane opace sunt decorate cu un capac în forma unei sculpturi în nuante de auriu ce reproduce la nivel miniatural capul unui ogar italian. În jurul gatului acestui caine nobil si simbol al brandului se afla o mica panglica de piele în aceeasi nuanta precum sticla.

Pentru fiecare parfum, nasurile au sugerat nuanta Pantone corespondenta.

Musc Noir Perfume Enhancer. Acest parfum cu dublu rol evidentiaza acordurile olfactive ale celorlalte cinci parfumuri din colectia Le Vie di Milano, dar poate fi purtat si singur, pentru a te bucura de notele magnifice orchestrate de Leslie Gauthier. Ceea ce la prima vedere pare a fi o compoziţie olfactivă foarte simpla, ascunde o complexitate intrinseca datorata contrastului deliberat dintre iris si mosc, iasomie si lemn de cedru.

Indispensabil atat ca evidenţiator, cat şi ca apa de parfum, creeaza un reper în segmentul parfumeriei de lux, oferind valoare si prestigiu întregii colectii de parfumuri Trussardi.

INGREDIENTE

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BHT, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL.

Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.

Produse Similare

  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
    Exclusiv

0 of 12