background image
Serviciu de localizare magazin

CONSCIOUS BEAUTY
by MARIONNAUD

Modalitățile în care sunt consumate produsele de înfrumusețare sunt la fel de individuale ca fiecare persoană. Suntem aici pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine compoziția produselor dumneavoastră și să vă ajutăm să faceți alegerea potrivită.

Clean

CURAT

De ce să alegeți un produs curat?

Eticheta „Clean” vă spune că Marionnaud vă ajută să faceți alegeri conștiente. Astfel, formula acestui produs nu conține niciunul dintre ingredientele care sunt controversate..

Totul este spus, totul este curat!

Eco Design

ECO DESIGN

De ce să alegeți produse de design ecologic?

Eticheta „Eco-design” indică faptul că produsul este ambalat în ambalaje realizate din material reciclat sau plastic de origine naturală. Produsul Eco Design folosește, de asemenea, mai puține materii prime, favorizând economia circulară.

Ambalajul este important!

FABRICAT ÎN ROMANIA

FABRICAT ÎN ROMANIA

De ce să alegi un produs cosmetic fabricat in Romania?

Pictograma „fabricat in Romania” este cea care îți spune că tocmai în Romania au fost obținute principalele ingrediente care compun produsul tău, sau că ultima etapă de fabricație a acestuia a avut loc în Romania.

Natural

NATURAL

De ce să alegeți un produs cosmetic de origine naturală?

Pictograma „Natural” indică faptul că produsul constă din cel puțin 95% ingrediente naturale sau că este compus din cel puțin 90% ingrediente de origine naturală.

Naturalmente, prodotti naturali!

RECICLABIL

RECICLABIL

De ce să alegeți ambalajele reciclabile?

Pictograma „reciclabil” indică faptul că ambalajul produsului poate fi colectat, procesat și reciclat ca materie primă.

1, 2, 3... Reciclează!

Ricaricabile

REÎNCĂRCABIL

De ce să alegeți ambalajele reîncărcabile?

Pictograma „reîncărcabilă” este cea care vă spune că vă veți putea iubi produsul rămânând fidel ambalajului acestuia, care poate fi reîncărcat în magazin (în stațiile de încărcare) sau acasă (mulțumită rezervelor disponibile pe marionnaud.ro sau în magazinul Marionnaud).

Nu vă încărcați doar telefoanele!

Vegan

VEGAN

Înțelegeți în câteva cuvinte alegerea unui produs vegan. Pictograma „Vegan” indică faptul că produsul nu conține ingrediente de origine animală (ceară de albine, lapte, gelatină...)

VREI SĂ AFLI MAI MULTE DESPRE ANGAJAMENTELE NOASTRE?

PENTRU COLABORATORII NOSTRI