Cine suntem?

Cine suntem?

Era 1972 când Bernand Marionnaud a avut o idee revolu葲ionar膬: s膬 creeze un loc în care frumuse葲ea s膬 fie la îndemâna tuturor! A葯a s-a n膬scut lan葲ul nostru de parfumerie, care î葯i datoreaz膬 numele inventatorului. Ast膬zi Marionnaud este prezent în 11 葲膬ri europene, cu peste 1200 de puncte de vânzare 葯i platforme de comer葲 electronic. Vrei s膬 葯tii care magazin Marionnaud este cel mai aproape de tine? Afla葲i datorit膬 func葲iei de localizare a magazinelor.

 
Make time for yourself

Manifestul Marionnaud

Credem c膬 frumuse葲ea are o putere cu adev膬rat extraordinar膬, 葯i anume aceea de a transmite o bucurie profund膬.
Acesta este motivul pentru care ne angaj膬m s膬 r膬spândim frumuse葲ea în fiecare gest al nostru, începând de la cele mai mici detalii.
Dorin葲a noastr膬 este s膬 o cultiv膬m 葯i s膬 o împ膬rt膬葯im în toate formele sale, astfel încât aceast膬 bucurie în care credem s膬 poat膬 ajunge la inima tuturor.
Fie c膬 este în Parfumeriile noastre, fie pe site-ul nostru, la Marionnaud suntem gata s膬 v膬 facem ferici葲i.
Împ膬rt膬葯e葯te frumuse葲ea, r膬spânde葯te bucurie!

Ce po葲i g膬si in parfumeriile Marionnaud?

Magazinul nostru online î葯i propune s膬 v膬 ofere o ofert膬 care s膬 r膬spund膬 tuturor nevoilor dvs. de frumuse葲e. Parfumuri, machiaj, tratamente pentru fa葲膬 葯i corp: avem tot ce c膬uta葲i 葯i multe altele! Suntem mândri s膬 v膬 oferim nu numai cele mai renumite branduri din universul frumuse葲ii, ci 葯i multe exclusivit膬葲i selectate de înalt膬 calitate pe care le pute葲i g膬si doar la Marionnaud.

Echipa


Cine formeaza echipa Marionnaud?

O companie este format膬 în primul rând din oameni: pentru noi este esen葲ial膬 formarea continu膬 葯i satisfac葲ia resurselor noastre. Pentru a oferi clien葲ilor no葯tri cele mai bune, investim în fiecare an în peste 5000 de ore de instruire pentru to葲i consultan葲ii de înfrumuse葲are care lucreaz膬 în magazinele noastre. Desf膬葯urarea unui loc de munc膬 profesional, atent la nevoile fiec膬rui client 葯i întotdeauna în conformitate cu noile tendin葲e este o valoare care a distins întotdeauna marca noastr膬.

Cardul de loialitate


Cum ob葲ine葲i cardul de loialitate?

Înscrie葲i-v膬 pentru cardul nostru de loialitate aici, pe marionnaud.ro sau în orice parfumerie Marionnaud 葯i câ葯tiga葲i 1 punct pentru fiecare 5 lei cheltuiti! La atingerea a a00 de puncte, ve葲i primi cecul de loialitate de 25 lei. 葮ti葲i c膬 clien葲ii no葯tri VIP 葯i DIAMOND au 葯i mai multe avantaje? Un exemplu? Clien葲ii VIP au transport gratuit la fiecare achizi葲ie, iar clien葲ii DIAMOND 25% reducere la brandul favorit! Face葲i clic aici 葯i descoperi葲i noul nostru program de loialitate!

Marionnaud.ro


De ce s膬 alegem Marionnaud.ro?

Simplu, rapid, convenabil: cump膬r膬turile de pe Marionnaud.ro sunt toate acestea 葯i multe altele! Zeci de mii de produse la doar un clic distan葲膬, disponibile 24h / 24 葯i 7 zile pe s膬pt膬mân膬. Alege葲i produsul, ad膬uga葲i-l în co葯 葯i primi葲i-l direct acas膬 în confort 葯i siguran葲膬 într-un timp scurt. Pute葲i pl膬ti cu cardul de credit sau ramburs. În plus, serviciul Click & Collect este activ în toate parfumeriile noastre: cump膬ra葲i produsul dvs. online 葯i colecta葲i-l confortabil în magazinul cel mai apropiat de dvs.! Profita葲i de promo葲iile noastre exclusive: sunte葲i gata pentru cump膬r膬turi? Pute葲i p膬stra, de asemenea, toat膬 selec葲ia noastr膬 de frumuse葲e în telefonul dvs, desc膬rcând aplicatia Marionnaud Romania de pe iOS 葯i Android!

Social Media


Cum s膬 ne urm膬ri葲i pe Social media?

Vrei s膬 fii primul care 葯tie toate surprizele pe care 葲i le preg膬tim? Facebook, az Instagram, a TikTok és a Youtube.

BLOG-UL

Inspira葲i-v膬 de articolele 葯i tutorialele pe care le public膬m pe blogul nostru, M LIFE, 葯i citi葲i toate perspectivele despre frumuse葲e.


Customer Service

Ai vreo îndoial膬? A葲i întâmpinat probleme? Serviciul nostru specializat pentru clien葲i este disponibil de luni pân膬 vineri între orele 9.00-17.30.

Num膬r de telefon: +0733 330 771
Sau scrie葲i un e-mail la: comenzi@marionnaud.ro.

Customer Service