ISTORIA NOASTRĂ

Originar din Paris, acolo unde începe stilul chic, Marionnaud Paris ştie că pentru a arăta bine, trebuie sa te simţi bine. Astfel, începe şi istoria brandului, in 1984, anul în care Marcel Frydman i-a cumpărat soţiei sale o parfumerie. Ce cadou poate fi mai frumos pentru o femeie?

EXPERŢI ÎN FRUMUSEŢE

Frumuseţea este un domeniu al inovării, în continuă mişcare. Marionnaud Paris a deschis un concept nou in lumea parfumeriilor, oferind o experienţă unică pentru clienţii săi – parfumuri şi cosmetice de lux împreună cu o consiliere profesionistă. Marionnaud Paris a fost primul lanţ de magazine de parfumerie ce a oferit clienţilor săi un program de loialitate pentru a crea o relaţie unică şi personalizată. O întreagă lume dedicată Frumuseţii!
 

Microplasticele sunt particule solide din polimer sintetic (plastic), insolubile în apă. Datorită mărimii lor mici (<5 mm), acestea trec adesea prin sistemele de filtrare a apei menajere și pot polua căile navigabile; Microplasticele afectează lanțul alimentar, deoarece pot fi ingerate de organismele marine. Produsele cosmetice / de îngrijire personală reprezintă 2% din poluanții microplaci din ocean *. Înaintea legislației, Marionnaud a interzis utilizarea produselor microplastice din produsele de spălare pentru produse cosmetice / produse de îngrijire personală din anul 2014.

Pentru a ne îndeplini în continuare angajamentul față de mediul înconjurător, Marionnaud a decis extinderea interdicției la toate produsele cosmetice / produsele de îngrijire personală care conțin microplastice și scopul de a pune capăt vânzărilor de astfel de produse până la sfârșitul anului 2019.