background image
Serviciu de localizare magazin
filtre
filtre
Resetați filtrele Validare
sortare după
129 - 1469 RON
Ștergeți toate filtrele
61 articole găsite:

LIBERTATEA NU ASTEAPTA … Si NICI TU!
Cu LIBRE LE PARFUM, libertatea nu a fost niciodata atat de
ARZATOARE, INDRAZNEATA si DETERMINATA. 

Noul parfum feminin Libre Le Parfum de la Yves Saint Laurent este declaratia puternica a feminitatii fara limite si neinhibate, aflate intr-o sarbatoare continua, carismatica precum un vultur, renascand ca o pasare Phoenix de fiecare data. ​

ysl-1

Libre Le Parfum este cel mai intens parfum al colectiei LIBRE, oferind o senzatie arzatorare, condimentata datorita acordului pretios de sofran. Este un omagiu olfactiv adus acestui ingredient pretios, aroma condimentata de sofran rosu numite ‘Florile de foc” si celebrate de insusi Yves Saint Laurent.

ysl-2

INIMA DE LAVANDA din Grasse de Provence, Franta ce ofera prospetime cutezatoare, tensiune masculine si fatete aromatice.

ysl-3

Notele florale ale mugurilor florilor de portocal, crescuti si culesi sustenabil in Maroc, ofera o senzualitate arzatoare, tensiune feminine si fatete florale.

ysl-4

Acordul de sofran din gradinile comunitatii YSL OURIKA GARDENS este condimentat, cald si arzator.

Sticla iconica LIBRE este inspirata de codurile couture YVES SAINT LAURENT: capacul negru lucios cu taietura asimetrica, lanturile aurii ca detaliu al gatului sticlei si logo-ul celebru CASSANDRA YSL auriu.
Cu un impact de culoare indrazneata, mai incandescenta ca oricand, culoarea viu colorata a parfumului este nuantata in auriu pentru a aprinde inimile, iar logo-ul auriu, atemporal si supradimensionat imbratiseaza sticla, oferind un aspect elegant.  ​

product1
product2
product3

LIBERTATE FARA REGRETE pentru o femeie autentica & neinfricata reprezentata de artista si cantareata Dua Lipa.

Noul parfum feminin Libre Le Parfum de la Yves Saint Laurent este declaratia puternica a feminitatii fara limite si neinhibate, aflate intr-o sarbatoare continua, carismatica precum un vultur, renascand ca o pasare Phoenix de fiecare data. ​

product1
belle2
belle2

Care este povestea brandului Yves Saint Laurent?

Yves Saint Laurent este o casă de modă fondată în 1962 de Yves Saint Laurent și Pierre Bergé. În istoria sa de peste 60 de ani, brandul francez s-a impus pe piața produselor haute couture și prêt-à-porter, dar creează și accesorii din piele și încălțăminte de lux. Gama de produse cosmetice marca YSL, denumită YSL Beauty, este deținuă de compania L'Oréal. Brandul a început să creeze parfumuri pentru femei și parfumuri pentru bărbați în anii '80. Azi, esențele YSL sunt unele dintre cele mai apreciate din lume.

Cum asortezi un parfum Yves Saint Laurent pentru femei în funcție de momentul zilei?

Alegerea unui parfum YSL este o misiune delicată dacă privești luxul ca pe ceva intangibil, chiar interzis. Parfumurile Yves Saint Laurent pentru femei pot fi asortate în funcție de personalitate, iar Yves Saint Laurent adoră femeile puternice, conștiente de calitățile lor unice. Un parfum Yves Saint Laurent damă se poartă corect în funcție de momentul zilei și de ocazie. Dimineața optează pentru parfumuri ușoare și fresh, precum Yves Saint Laurent Belle d'Opium sau Yves Saint Laurent Parisienne. Seara, asortează unei rochii cu spatele gol parfumuri intense și senzuale, precum Yves Saint Laurent Manifesto. Notele florale, chiar și intense, sunt potrivite primăvara, iar parfumurile cu note calde, precum Yves Saint Laurent Libre, sunt potrivite pentru sezonul rece.

Ce produse de la Yves Saint Laurent pot fi regăsite pe Marionnaud?

La Marionnaud găsești o varietate de produse Yves Saint Laurent care îți pot defini stilul. Produsele de machiaj YSL, care au la bază ingrediente prietenoase cu pielea, sunt printre cele mai apreciate de femei. Un ruj de buze Yves Saint Laurent o să-ți pună în evidență liniile feței și va completa perfect machiajul feței. Colecția Yves Saint Laurent parfum femei este una extrem de bogată, iar oferta pentru bărbați este pe măsura așteptărilor.