background image
Serviciu de localizare magazin
filtre
filtre
Resetați filtrele Validare
sortare după

Ce produse de la Remescar pot fi regăsite pe Marionnaud?

Produsele Remescar au fost concepute pentru a oferi pielii îngrijirea de care are nevoie. Pe Marionnaud găsești tratamente pentru reducerea porilor, dar și corector pentru diminuarea cearcănelor și a pungilor de sub ochi. Acum te poți bucura de o piele hidratată datorită cremelor de zi. Iar pentru o îngrijire completă poți folosi crema de zi pentru conturul ochilor. Însă, dacă vrei să reduci hiperpigmentarea, comandă acum de pe Marionnaud serum cu vitamina C și Acid Hialuronic. Regăsești și produse pe care le poți folosi în mod regulat, cum ar fi loțiunea tonică, apa micelară 3 în 1, dar și crema de noapte regeneratoare. Intră acum pe Marionnaud și alege produsele potrivite nevoilor tale.

 

Care sunt cele mai vândute produse Remescar?

Vrei să acorzi mai multă atenție tenului tău? Pe Marionnaud ți-am pregătit un clasament al celor mai vândute produse de la brandul Remescar pe care să le introduci în rutina ta de skincare. Prin combinația unică de ingrediente care vor regla secreția de sebum se remarcă Remescar tratament pentru reducerea porilor. Vei regăsi și Remescar corector pentru pleoape căzute, ce oferă un efect de lifting. De asemenea, Remescar Instant Facelift V-Shape se află pe lista preferatelor. Însă gama de produse este mult mai amplă și o poți descoperi pe Marionnaud. În plus, dacă vei plasa o comandă, beneficiezi de transport gratuit în magazine și eșantioane cadou.

 

Care este povestea brandului Remescar?

Linia de produse Remescar este fabricată de compania Sylphar, înființată în anul 2008. Încă de la apariție, compania și-a dorit să ofere produse care să se plieze pe nevoile consumatorului. Asfel, prin intermediul tehnologiilor moderne, au fost dezvoltate produse inovatoare potrivite pentru cearcăne, riduri și pleoape lăsate. Produsele au devenit populare datorită rezultatelor rapide care sunt vizibile până la opt ore. Ai grijă de tine cu formulele Remescar. Pe Marionnaud te așteaptă o selecție variată de produse din care poți alege.