Ce este Click & Collect?
 

 

Cu Click & Collect puteți cumpăra în mod convenabil toate produsele pe care le doriți de pe site ul Marionnaud.ro și le puteți colecta după 48H din parfumeria Maronnaud aleasa de dvs.. Serviciul Click & Collect este activ în toate punctele de vânzare. Deci, nu trebuie să așteptați curierul acasă, nici să stabiliți o oră de preluare, dar vă puteți colecta comanda oricând doriți în timpul programului de functionare a parfumeriei Marionnaud aleasa. Este ca și cum ai avea un concierge personal care se ocupă de pachetul tău și îl poți ridica când ai timp: convenabil, nu-i așa?

 

Cum funcționează Click & Collect?

1.

Alegeți și cumpărați toate produsele pe care le doriți de pe Marionnaud.ro

2.

Selectați parfumeria Marionnaud.ro unde doriți să vă colectați comanda. (Serviciul Click & Collect este activ în toate punctele de vânzare!)

3.

Așteptați notificarea că comanda dvs. a sosit în parfumeria dvs. și este gata de colectare; Notificarea va fi facuta printr-un telefon din partea magazinului selectat de catre dvs pentru a ridica comanda.

4.

Vino să-ți iei pachetul oricând vrei în timpul programului de parfumerie. Îl ținem aici până la sosirea dvs;

5.

Luați-l acasă și bucurați-vă de noile achiziții!

Mai ai îndoieli?
Întrebați concierge-ul de frumusețe!

Ce ar trebui să fac pentru a-mi colecta coletul?

Mergeți la parfumeria Marionnaud pe care ați selectat-o și aduceți cu dumneavoastră un document de identitate valid împreună cu numărul comenzii pe care l-ați primit prin e-mailul de confirmare a comenzii.

Pot avea comanda mea colectată de o altă persoană?

Sigur! Imprimați e-mailul cu numărul comenzii și semnați un document care autorizează cealaltă persoană să colecteze comanda pentru dvs. Asigurați-vă că persoana care se ocupă de colectarea comenzii dvs. are:

  • - un document de identitate valabil
  • - o copie a actului de identitate
  • - un document semnat de dvs.
  • - e-mailul cu numărul comenzii

 

Trebuie să plătesc costurile de expediere?

Absolut nu. Pentru serviciile Click & Collect nu există costuri de expediere / colectare.

Unde pot colecta coletul?

Comanda o puteți ridica în toate parfumeriile Marionnaud: serviciile Click & Collect sunt active în toate magazinele.

Când îmi pot colecta comanda?

Dacă ați selectat metoda standard de expediere Click & Collect, comanda dvs. va fi livrată la parfumeria Marionnaud pe care ați selectat-o după 48H (citiți aici toate detaliile). Înainte de a merge la parfumerie, nu uitați să consultați programul de desfășurare al magazinului pe care l-ați ales.

Cum pot plăti?

Puteți plăti convenabil comanda cu cardul dvs. de credit în timpul achiziției online: consultați metodele noastre de plată. Serviciul Click & Collect nu acceptă plățile la ramburs sau plata cu numerar / card de credit la colectarea în magazin. Dacă aveți un GiftCard, îl puteți folosi la achiziționarea online.

Pot folosi un cupon de reducere sau un cec de loialitate pentru a cumpăra cu Click & Collect?

Desigur! Puteți utiliza reducerile valabile pentru achizițiile online în câmpul corespunzător al coșului, în termenul de expirare.

Ce se întâmplă dacă am nevoie de o cutie cadou?

Puteți alege să pregătiți o cutie cadou în timpul achiziției sau pur și simplu întrebați personalul parfumeriei dvs. când mergeți să colectați comanda: vom fi bucuroși să vă ajutăm!

Vreau să returnez unul sau mai multe produse din comanda mea, ce pot face?

În cazul în care produsul pe care l-ați achiziționat nu vă satisface sau pur și simplu v-ați răzgândit, puteți returna comanda sau solicita un schimb activând procedura de returnare online , în termen de 15 zile de la primirea notificării de livrare a coletului în Parfumeria selectată.


Serviciile Click & Collect sunt active în toate parfumeriile Marionnaud!