background image
Serviciu de localizare magazin

MARIONNAUD TE INVITA SA TE BUCURI DE SERVICIUL VIRTUAL TOUR IN STORE!

AI INTREBARI DESPRE SERVICIUL VIRTUAL TOUR IN STORE?

Doriți sfaturi de la consilierii noștri de frumusețe? Sau ai nevoie doar de puțină inspirație? Atunci ești exact aici. Consilierii noștri de frumusețe din magazine vor fi bucuroși să vă arate cele mai noi produse din gama noastră în continuă creștere, să vă sfătuiască individual și să vă transmită cele mai bune sfaturi.

Cum încep consultarea live?

Pur și simplu faceți clic pe butonul pe care îl vedeți în partea dreaptă jos a acestei pagini și porniți apelul video.

Vă rugăm să vă activați microfonul imediat ce vi se solicită acest lucru. Acest lucru este important pentru a vă putea auzi. De îndată ce apelul este acceptat de unul dintre consilierii noștri de frumusețe, veți vedea consilierul dvs. De frumusețe.

Noi te putem vedea?

Nu , nu iti face griji . Nu te putem vedea , doar te auzim.

Cand este posibil un apel video?

De obicei, suntem disponibil pentru tine dupa acest program luni până sambata în intervalul orar : 10:00 - 17:00 si duminica in intervalul orar : 11:00-21:00, daca exista posibilitatea in care nu poti efectua un apel, te rugam sa incerci mai tarziu , deoarece consilierii nostri in frumusete sunt deja intr-un alt apel.

Cum pot comanda produsele recomandate?

Va rugam sa retineti ca acest serviciu este doar un serviciu de consultanta. Prin urmare nu exista nicio achizitie. Daca doriti sa comandati puteti procesa achizitia dumneavoastra ca de obicei pe site-ul nostru: www.marionnaud.ro

CONSULTARE

Lăsați unul dintre consilierii noștri experți în frumusețe să vă sfătuiască într-un chat video live.

ACHIZITIE

Comandați produsele recomandate în magazinul nostru online. Sfat: Cereți consilierului dvs. De frumusețe numerele articolelor și apoi introduceți-le în câmpul de căutare din magazinul online. Acesta este cel mai rapid mod de a găsi produsele.

TRANSPORT

Comandați-vă produsele în mod convenabil acasă. Produsele vor ajunge la tine in maxim 48 de ore.