Informatii produs

Le Vie di Milano, colectia Trussardi Parfums este compusa din sase arome unisex extraordinare, create de cei mai buni parfumieri ai momentului.

Cele sase flacoane opace sunt decorate cu un capac în forma unei sculpturi în nuante de auriu ce reproduce la nivel miniatural capul unui ogar italian. În jurul gatului acestui caine nobil si simbol al brandului se afla o mica panglica de piele în aceeasi nuanta precum sticla.

Pentru fiecare parfum, nasurile au sugerat nuanta Pantone corespondenta.

Passeggiata in Galleria Vittorio Emanuele II. Compoziţia olfactiva evoca eleganta sublima a Galeriei care se conecteaza cu solemnitatea gotica a Duomului şi stilul neoclasic al Piermarini. Un exemplu relevant de arhitectura, Galeria a fost construita în Milano în 1865, fiind reprodusa 15 ani mai tarziu la ordinul Ţarului în interiorul complexului de magazine Gum din Piata Rosie din Moscova.

În asa-numitul "Salon of the Milanese", aroma cafenelelor si a ceainariilor se îmbina cu parfumurile scumpe purtate de doamnele îmbracate în rochii de seara şi a domnilor în costum care se îndreapta catre Opera. Julie Massé a creat un cocktail surprinzator din acorduri de alune, vanilie, cafea, tuberoza, scortisoara şi lemn de cedru.

INGREDIENTE

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, GERANIOL, CINNAMAL, CITRONELLOL, EUGENOL, DISODIUM EDTA.

Aceasta lista de ingrediente poate suferi unele modificari. Consulta ambalajul produsului achizitionat.

Produse Similare

0 of 15