background image
Serviciu de localizare magazin

CONTACTAŢI-NE

Ai vreo întrebare legata de produsele noastre, magazinele noastre sau ai nevoie de informaţii legate despre Cardul tău de Fidelitate? Serviciul nostru de clienţi îţi stă la dispoziţie pentru orice informaţie ai nevoie. Ai nevoie de ajutor? Ne găseşti în peste 10 oraşe din România. Ne dorim foarte mult să fim alături te tine şi să-ţi oferim o experienţă de cumpărături cât mai plăcută.

Dacă ne furnizați informații referitoare la starea dvs. de sănătate, rasă sau etnie („date sensibile”) sau informații referitoare la minori, prin prezenta, sunteți de acord să prelucrăm și să utilizăm aceste informații în scopurile pentru care ni le-ați furnizat. Marionnaud poate colecta unele dintre datele dvs. personale, atunci când ne contactați, exclusiv pentru a gestiona întrebarea dvs. Nu vom divulga niciodată datele dvs. terților, cu excepția anumitor agenți sau furnizori, dacă acest lucru este necesar pentru a procesa sau a răspunde la întrebarea dvs. Este posibil ca datele dvs. să fie accesate din exteriorul Spațiului Economic European. Puteți găsi mai multe informații despre datele personale pe care le colectăm de la dvs. și despre modul în care le utilizăm în Politica noastră de confidențialitate de pe site-ul nostru web, la www.marionnaud.ro.

TELEFON ȘI E-MAIL

N cazul în care vrei să vorbeşti direct şi mai rapid cu noi, ne poţi contacta la telefon sau Whatsapp
0733 330 771 de Luni - Vineri între orele 8.30 - 17.00.

Ne poţi contacta şi pe adresa noastră de email:
- comenzi@marionnaud.ro

ÎNTREBĂRI ŞI COMENTARII

Părerea ta contează! Alege magazinul cel mai apropriat de tine şi vino să vezi cu ochii tăi ce înseamnă Universul Marionnaud Paris!

MARIONNAUD SOCIAL

Ne găseşti si pe pagina noastră de Facebook, Instagram si Youtube.