Pregatirea comenzii

Produsele comercializate de Marionnaud Paris, vor fi livrate oriunde in ţară prin companiile de curierat Nemo Express Services , Delivery Solutions SA (Same Day Courier) sau Fan Courier SRL, in functie de optiunea fiecarui client. SC Ina international SRl isi rezerva dreptul de a schimba curierul ales de catre client , in cazul in care platforma de emitere AWB-uri a serviciului de curierat nu este functionala sau din varii motive serviciul de curierat ales nu poate accesat de catre SC Ina International SRL.

Termeni de livrare

Termenul de livrare este de 1-7 zile lucratoare, în funcţie de stocurile existente şi destinatia fiecarui colet, după cum urmează:

  • -Comenzile înregistrate sâmbătă, duminică şi de sărbatori legale vor fi livrate începând de luni/ prima zi lucrătoare, conform celor mai de sus.

Programul de livrare este de luni – vineri între orele 09:00 şi 17:00.

Livrare Express (Same Day Delivery)

Serviciul de livrare Express este disponibil doar pentru municipiul Bucuresti si se efectueaza prin:
- Delivery Solutions SA (Same Day Courier) Programul de livrare este de luni-vineri, dupa cum urmeaza: Comenzile plasate pana in ora 14:00 in zilele lucratoare (luni-vineri) urmeaza sa fie livrate in aceeasi zi, pana in ora 20:00 Comenzile plasate dupa ora 14:00 in zilele lucratoare (luni-vineri) se vor livra in a doua zi lucratoare. Sau
- Fan Courier SA ( Fan Courier ) programul de livrare este luni -vineri , dupa cum urmeaza Comenzile plasate pana in ora 13:00 in zilele lucratoare (luni-vineri) urmeaza sa fie livrate in aceeasi zi, pana in ora 20:00 Comenzile plasate dupa ora 13:00 in zilele lucratoare (luni-vineri) se vor livra in a doua zi lucratoare.


Toate produsele comercializate de Marionnaud Paris, sunt noi şi livrate în ambalajul original al producătorului. Produsele sunt sigilate şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la primirea lor de către dumneavoastră. Constatările referitoare la integritatea coletelor se vor face in prezenţa agentului curier. Orice reclamaţie ulterioara nu va fi luată în considerare. Marionnaud.ro nu poate fi ţinut responsabil de termenele de livrare de mai sus în cazul unor evenimente ce nu ţin de controlul sau, cum ar fi (fara a se limita la): cazuri de forţa majoră (cutremure, inundaţii etc.), intervenţii ale autorităţilor de stat, greve etc.

Comenzile vor fi livrate la adresa trimisa de client in momentul plasarii comenzii pe site. Orice cost cauzat de menţionarea unei adrese greșite sau incomplete va fi suportat de catre client.

Livrari internationale

Pentru comenzi internationale asteptam un mail cu toate datele de facturare (adresa , cod postal, nr de telefon) pe:comenzi@marionnaud.ro.

Livrarea coletelor internationale se va efectua prin firma Nemo Express, in termen de 7-14 zile, in functie de tara de destinatie si modilitatea de expediere (terestru sau aerian). Nu avem posibilitatea de a transporta marfa presurizata (spray).

Preturile simulate prezentate mai jos este pentru un colet cu greutatea reala/volumetrica de 0.5kg ≤ 3kg expediat in Franta, Germania, Ungaria si Bulgaria. Pentru localitatile aflate intr-o arie indepartata de orasele principale se va percepe o taxa suplimentara. Costul de transport este mentionat in moneda Euro si este valabil pentru intregul an 2019. Factura de transport va fi listata in momentul in care marfa este receptionata de catre Nemo la cursul valutar aferent si va comunicata pe mail catre client. Dupa aprobarea clientului coletul va pleca catre destinatia dorita.

 

 

Aerian Interval de tranzitare international 2-3 zile lucratoare
  0.5kg 1kg 1.5kg 2kg 2.5kg 3kg
Ungaria→Budapesta €38 €44 €49 €55 €60 €67
Bulgaria→Sofia €38 €44 €49 €55 €60 €67
Germania→Berlin €40 €47 €52 €58 €64 €71
Franta→Paris €42 €49 €56 €64 €71 €79

 

Terestru Interval de tranzitare international min. 5 zile lucratoare
  1kg 2kg 3kg
Ungaria→Budapesta €34 €43 €47
Bulgaria→Sofia €34 €43 €47
Germania→Berlin €37 €50 €53
Franta→Paris €39 €51 €60

Taxe de transport

  • Pentru comezile sub 175 lei, taxa de livrare este variabila in functie de serviciul de curierat ales
  • Pentru comenzile de peste 175 lei livrarea se face GRATUIT
  • Pentru livrarea in aceeasi zi, taxa este de este variabila in functie de serviciul de curierat ales.