background image
Serviciu de localizare magazin

Livrarea produselor

Produsele comercializate de Marionnaud, vor fi livrate oriunde in ţară prin companiile de curierat Nemo Express Services , Delivery Solutions SA (Same Day Courier) sau Fan Courier SRL, in functie de optiunea fiecarui client. SC Ina international SRl isi rezverva dreptul de a schimba curierul ales de catre client , in cazul in care platforma de emitere AWB-uri a serviciului de curierat nu este functionala sau din varii motive serviciul de curierat ales nu poate accesat de catre SC Ina International SRL.
Curier ales Timpul de livrare COST TRANSPORT
COMENZI
<  175 ron
COMENZI
>  175 ron
FAN COURIER
1-7 zile 20 RON GRATUIT
LIVRARE EXPRESS
In aceeasi zi in functie de intervalul orar 21 RON GRATUIT
CLICK & COLLECT
2H - 48H GRATUIT GRATUIT

FAN COURIER

Comenzi < 175 RON: 15 RON

Comenzi > 175 RON: GRATIS

1-7 ZILE

NEMO COURIER

Comenzi < 175 RON: 15 RON

Comenzi > 175 RON: GRATIS

1-7 ZILE

LIVRARE EXPRESS

Comenzi < 175 RON: 21 RON

Comenzi > 175 RON: GRATIS

In aceeasi zi in functie de intervalul orar

CLICK & COLLECT

GRATIS

2 ZILE


TERMENI DE LIVRARE

Termenul de livrare este de 1-7 zile lucratoare, în funcţie de stocurile existente şi destinatia fiecarui colet, după cum urmează: -Comenzile înregistrate sâmbătă, duminică şi de sărbatori legale vor fi livrate începând de luni/ prima zi lucrătoare, conform celor mai de sus. Programul de livrare este de luni – vineri între orele 09:00 şi 17:00.

LIVRARE EXPRESS (SAME DAY DELIVERY)


Programul de livrare este de luni – vineri dupa cum urmeaza: comenzile de sameday(denumite 2h) trebuie emise pana in ora 11:00 se ridica de la client pana in ora 13:00 si se pun in livrare pe intervalul 15-17 sau 17-19 in functie de zona/incarcarea agentiei.

-Zonele de livrare 2h sunt: Bucuresti, Dudu, Chiajna, Rosu, Voluntari, Dobroesti, Pantelimon, Fundeni, Popesti Leordeni, Bragadiru.

Toate produsele comercializate de Marionnaud Paris, sunt noi şi livrate în ambalajul original al producătorului. Produsele sunt sigilate şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la primirea lor de către dumneavoastră. Constatările referitoare la integritatea coletelor se vor face in prezenţa agentului curier. Orice reclamaţie ulterioara nu va fi luată în considerare. Marionnaud.ro nu poate fi ţinut responsabil de termenele de livrare de mai sus în cazul unor evenimente ce nu ţin de controlul sau, cum ar fi (fara a se limita la): cazuri de forţa majoră (cutremure, inundaţii etc.), intervenţii ale autorităţilor de stat, greve etc.Comenzile vor fi livrate la adresa trimisa de client in momentul plasarii comenzii pe site. Orice cost cauzat de menţionarea unei adrese greșite sau incomplete va fi suportat de catre client.

 
Te-ai razgandit ?
Nici o problema: gasesti toate informatiile in sectiunea RETUR.
livraison
Daca aveti nevoie de mai multe informatii va rugam sa contactati custumer support la numarul de telefon: 0733 330 771 (disponibil de Luni pana Vineri in intervalul orar  9.00 - 17.30 ) sau pe email la adresa comenzi@marionnaud.ro


LIVRARI INTERNATIONALE

Pentru comenzi internationale asteptam un mail cu toate datele de facturare (adresa , cod postal, nr de telefon) pe: comenzi@marionnaud.ro

Livrarea coletelor internationale se va efectua prin firma Nemo Express, in termen de 7-14 zile, in functie de tara de destinatie si modilitatea de expediere (terestru sau aerian). Nu avem posibilitatea de a transporta marfa presurizata (spray).

Preturile simulate prezentate mai jos este pentru un colet cu greutatea reala/volumetrica de 0.5kg ≤ 3kg expediat in Franta, Germania, Ungaria si Bulgaria. Pentru localitatile aflate intr-o arie indepartata de orasele principale se va percepe o taxa suplimentara. Costul de transport este mentionat in moneda Euro si este valabil pentru intregul an 2019. Factura de transport va fi listata in momentul in care marfa este receptionata de catre Nemo la cursul valutar aferent si va comunicata pe mail catre client. Dupa aprobarea clientului coletul va pleca catre destinatia dorita.

LIVRARI INTERNATIONALE
 

Cardul cadou nu poate fi cumpărat împreună cu alte articole

Finalizați cumpărarea cardului dvs. cadou pentru a reveni la produsele pe care le-ați adăugat anterior în coș
Continuare