background image
Serviciu de localizare magazin

LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele comercializate de Marionnaud, vor fi livrate oriunde in ţară prin companiile de curierat Delivery Solutions SA (Same Day Courier) sau Fan Courier SRL.

CURIERTIMPUL DE LIVRARECOST TRANSPORT
COMENZI
< 175 RON
COMENZI
> 175 RON
Kuriér SPS
FAN/SAMEDAY COURIER
1-7 zile17 RONGRATUIT
Kuriér dpd
CLICK & COLLECT
24H - 72HGRATUITGRATUIT
Click and Collect
LIVRARE SAMBATA FAN COURIER
24 h ( comenzile plasate vineri pana in ora 15.00 , se pot livra in ziua urmatoare Sambata)25 RON25 RON

TERMENI DE LIVRARE

Termenul de livrare este de 1-7 zile lucratoare, în funcţie de stocurile existente şi destinatia fiecarui colet, după cum urmează:
-Comenzile înregistrate sâmbătă, duminică şi de sărbatori legale vor fi livrate începând de luni/ prima zi lucrătoare, conform celor mai de sus. Programul de livrare este de luni – vineri între orele 09:00 şi 17:00.
Toate produsele comercializate de Marionnaud Paris, sunt noi şi livrate în ambalajul original al producătorului. Produsele sunt sigilate şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la primirea lor de către dumneavoastră. Constatările referitoare la integritatea coletelor se vor face in prezenţa agentului curier. Orice reclamaţie ulterioara nu va fi luată în considerare. Marionnaud.ro nu poate fi ţinut responsabil de termenele de livrare de mai sus în cazul unor evenimente ce nu ţin de controlul sau, cum ar fi (fara a se limita la): cazuri de forţa majoră (cutremure, inundaţii etc.), intervenţii ale autorităţilor de stat, greve etc.Comenzile vor fi livrate la adresa trimisa de client in momentul plasarii comenzii pe site. Orice cost cauzat de menţionarea unei adrese greșite sau incomplete va fi suportat de catre client.
 
Te-ai razgandit ?
Nici o problema: gasesti toate informatiile in sectiunea RETUR.
Daca aveti nevoie de mai multe informatii va rugam sa contactati custumer support la numarul de telefon: 0733 330 771 (disponibil de Luni pana Vineri in intervalul orar 8.30 - 17.00 ) sau pe email la adresa comenzi@marionnaud.ro