background image
Serviciu de localizare magazin
Header Mobile Header

Editie limitata

Colecția de Crăciun

O iarnă maiestuoasă

FRUMUSEȚE PERFECTĂ, DOAR PENTRU TINE


LOOKURI CLASICE DE CRĂCIUN

RED VELVET

Sezonul atemporal al sărbătorilor: imposibil de greșit cu această tendință clasică. Cedați pentru roșu intens ca si ruj, cu un finisaj mat catifelat, care vă va perfecționa aspectul de frumusețe. Finalizați pe un taupe fumuriu cald cu un eyeliner afumat subtil: un pariu sigur.

SPARKLING CHAMPAGNE

Luminos și subtil, scoate-ți în evidență frumusețea de sărbători concentrându-te pe fardurile de pleoape strălucitoare . Descoperiți frumosul nostru aspect de șampanie aurie cu un finisaj irizat, care este combinația perfectă pentru un aspect radiant și un ten luminos, totul fără moderație!

ENCHANTED ROSY

Dacă ți-am spune că este posibil să creezi un look atât romantic, cât și elegant datorită Calendarului meu advent? Dezleagă-i panglica delicată pentru a descoperi produsele care îți vor evidenția feminitatea. Exprimați catifelarea ochilor dvs. optând pentru un concentrat de farduri de pleoape roz pigmentate cu un finisaj strălucitor.LOOKURI ÎNDRĂZNEȚE DE CRĂCIUN

ARDENT COOPER

Lăsați-vă tentat de decolorarea noastră strălucitoare a culorilor piele. Pentru a flata toate ținutele tale de sărbători, îndrăgește texturile noastre cremoase și pudrate în nuanțe de chihlimbar, cupru și cărbune.

MAJESTIC FOREST

Căutați un aspect atât structurat, cât și sofisticat? Aspectul nostru Majestic Forest este cel pe care îl cauți! Inspirat de plimbarile de iarna in padurea inzapezita, lasa-te tentata de acest machiaj cu note de verde decolorat pe tonuri de maro afumat. Aceste umbre surprinzătoare vor încânta profunzimea privirii tale, în special pe cea a norocoșilor cu ochi închisi la culoare.

GLITTERY PURPLE

Avertismente, strălucește! Nu vă lăsați oaspeții indiferenți cu aspectul nostru Glittery Purple. Sărbătorile sunt momentul perfect pentru a îndrăzni culorile cu tonuri mov și o notă intensă de argintiu pentru cel mai captivant look. Acest machiaj este garanția unei note de modernitate. Deci, ești gata să faci un salt și să devii regina serii?


FILTRUL NOSTRU DE INSTAGRAM

MAJESTIC MAKE-UP LOOKS

Încercați trei dintre look-urile noastre superbe de petrecere cu un singur clic și încercați să le recreați acasă!

Footer Mobile Header