background image
Serviciu de localizare magazin
Header Mobile Header

Editie limitata

Colecția de Crăciun

O iarnă maiestuoasă

CADOUL PERFECT, PENTRU CA VINE DE LA TINE

Înainte de Crăciun

RUTINA MEA DE INGRIJIRE PENTRU IARNĂ

Luați o pauză de cocooning în timpul sărbătorilor cu cutia noastră elegantă pentru îngrijirea pielii. Marionnaud a dezvoltat o rutină care reunește elementele esențiale de hidratare de iarnă pentru toate tipurile de piele.

RUTINA MEA GREEN

Acest sortiment reunește elementele esențiale ale gamei GREEN care combină texturi senzoriale și arome delicate pentru un ritual de frumusețe de tratamente naturiste, de răsfățat sau de pus sub brad.

MOMENTUL MEU DE ÎNGRIJIRE

Cufundă-te pentru o clipă într-o lume liniștitoare. Printre aceste cutii se ascunde cadoul ideal de oferit celor dragi. Și pentru tine? Este timpul să lași deoparte pregătirile de sărbători și să te lași tentat de cele patru cutii ale noastre care reunesc elementele esențiale ale bunăstării. Fiecare dedicat uneia dintre gamele noastre emblematice: machiaj, îngrijire a pielii, parfum, baie.


INTERVIU ÎN ATELIERUL LUI GARANCE TRESARRIEU

Ilustrația colecției de Crăciun a lui Marionnaud a fost concepută special de Garance Tresarrieu, specialist francez în Toile de Jouy. Între tradiție și modernitate, modelul nostru Toile de Jouy spune povestea maiestuoasă a unui Marionnaud de Crăciun prin 4 scene. Descoperiți procesul de creare a acestui model elegant și unic pe care însăși Garance l-a povestit în atelierul său.


Povestea de Crăciun povestită de Marionnaud

Scena 1 - Lista de dorințe

Într-o după-amiază de decembrie, o fetiță învelită în haină își decorează omul de zăpadă recitând lista de dorințe pentru Moș Crăciun. Mama ei, așezată pe o masă de grădină din fier forjat, notează lista de dorințe a fiicei sale

Scena 2 - Descoperirea

Este o zi frumoasă de iarnă cu zăpadă. Mama și fiica ies la plimbare, ambele înghesuite în hainele lor lungi de iarnă. Mergând mână în mână într-o pădure frumoasă și mare, văd un stejar maiestuos cu frunze de aur și la picioarele lui, un munte de daruri.

Scena 3 - Drumul înapoi acasă

Pe măsură ce zăpada începe să cadă, mama și copilul, însoțiți de animalele pădurii, pleacă spre casa familiei cu mâinile pline de cadouri. Sunt întâmpinați de bunica, foarte elegantă, care stă la fereastră, salutându-i și invitându-i să intre.

Scena 4 - Pomul de Crăciun

La căderea nopții, toată familia ajunge în grădină, ținând în mână lumânări, pentru a se aduna în jurul bradului mare de Crăciun împodobit sublim. Mama și nepoata ei pun toate cadourile la poalele copacului, în timp ce alții îl luminează. Familia se reunește apoi într-o atmosferă de împărtășire și bucurie.

Footer Mobile Header