background image
Serviciu de localizare magazin

Parfumuri reÎncarcabIle, care respectă mediul

Alien Goddess

Descoperă divinul: Alien Goddess

Ești pregătită pentru ceva extraordinar? MUGLER și-a lansat cel mai armonios și fascinant parfum de damă de până acum: Alien Goddess. Emanând strălucire orbitoare și intensitate de la interior la exterior, senzaționala apă de parfum floral-orientală radiază grație bergamotei italiene tonice. Notele delicate de nucă de cocos oferă mângâieri duioase, în timp ce atingerile liniștitoare de vanilie Bourbon domolesc spiritul. Completarea uluitoare a emblematicei colecții Alien este o continuare a devotamentului dovedit de MUGLER, prin care luxul responsabil devine accesibil tuturor. În timp ce aroma sublimă este creată cu o varietate de ingrediente obținute în mod responsabil, sticluța ecologică reîncărcabilă denotă și faptul că femeile care poartă Alien Goddess se pot bucura de parfum la nesfârșit, manifestându-și totodată grija față de planetă.

Group Mugler

Parfumul tău, pentru totdeauna

Creativitatea captivantă a sticluțelor de parfum MUGLER nu cunoaște limite: de la uimitorul talisman inspirat de lumina soarelui al parfumului Alien Goddess la steaua multifațetată a parfumului Angel. Întrucât MUGLER este pionier al luxului sustenabil încă din 1992, nu vei fi nevoită niciodată să te desparți de sticluța MUGLER preferată sau să nu ai la tine parfumul care te reprezintă, deoarece fiecare sticluță este reîncărcabilă acasă și în anumite magazine.

Apelând la acest sistem unic de reîncărcare pentru a te bucura la infinit de Alien Goddess, reduci utilizarea plasticului cu până la 67 %, a sticlei cu până la 53 %, a hârtiei cu până la 32 % și a metalului cu până la 9 %.*

*La utilizarea unei sticluțe de 30 ml + a unei rezerve de 100 ml, comparativ cu 4 sticluțe x 30 ml

Acasă sau în magazin: reumple-ți sticluța

Oferă-i fabuloasei sticluțe MUGLER șansa la a doua (sau chiar a treia ori a patra) viață, alegând să o reumpli în magazin, la fântâna MUGLER unică. Pe de altă parte, pentru a-ți reumple singură sticluța îndrăgită, poți comanda acasă o rezervă.

Refillable Mugler

Cum să: îți reumpli sticluța acasă

Pasul 1: comandă online rezerva de parfum, care îți va fi livrată acasă.
Pasul 2: după ce primești rezerva, îndepărtează capacul sticluței de parfum și pompița pentru pulverizare.
Pasul 3: folosind pâlnia specială, toarnă încet parfumul din rezervă în sticluța-talisman.
Pasul 4: fixează la loc pompița pentru pulverizare și capacul sticluței de parfum.

Cum să: îți reumpli sticluța în magazin

Pasul 1: nu uita să păstrezi sticluța MUGLER până la ultima pulverizare.
Pasul 2: mergi cu sticluța de parfum goală în cel mai apropiat magazin.
Pasul 3:un consultant din magazin îți va reumple sticluța.
Pasul 4:mergi acasă cu sticluța reumplută și bucură-te de ea.