background image
Serviciu de localizare magazin

Mugler logo
Aura Mugler

Universul Mugler

Mugler este unul dintre cele mai cunoscute branduri din intreaga lume. Acesta isi datoreaza succesul unei combinatii puternice de experienta si indrazneala. Purtat de pasiunea si libertatea creativa, caracteristica brandului de mai bine de 20 de ani, Mugler continua sa se aventureze dincolo de granitele traditionale si sa exploreze noi perspective.

AURA MUGLER

IIntruchipează instinctul unei femei și îi dezvăluie aura. Conectată la natura sa interioară și la cele mai profunde simțuri, fiecare femeie descoperă o forță neașteptată. Condusă de instinct, ea se metamorfozează și aura ei strălucește puternic. Este apa de parfum ce îmbină prospețimea florală cu senzualitate felină

Mugler a reinventat familia olfactivă ORIENTAL VERDE pentru a crea primul parfum ORIENTAL FLORAL CARNAL. Un parfum ce se dezvăluie în trei inimi:

Flower by kenzo

INIMA INSTINCTIVĂ coloana vertebrală a parfumului. Întruchipează întâlnirea dintre lumea plantelor și cea a animalelor. Conține supradoză de ulei esențial de Liana Tigrului ce se îmbină armonios cu migdale dulci, note de fum și vanilie.

INIMA CARNALĂ emană o senzualitate care este atât sălbatică, cât și atrăgătoare. Evocă un miros senzual carnal. Îmbină foarte îndrăzneț o cantitate specifică de vanilie de Bourbon cu o notă lemnoasă denumită Wolfwood. Wolfwood este rezultatul unor arome rășinoase intense.

ASCULTĂ-ȚI INSTINCTUL!