background image
Serviciu de localizare magazin

Despre noi

Știm că doriți produse de îngrijire a pielii care funcționează efectiv fără substanțe chimice. Sfatul nostru? Spuneți nu substantelor daunatoare și salutați pielea uimitoare. Suntem obligati sa iti oferim o îngrijire a pielii bazata ingrediente naturale puternice, formule dovedite științific și fără lucruri rele.

no b.s.

Filozofia produsului

Ne păstrăm filosofia conform căreia pielea este piele și, pentru ca pielea ta să arate bine, are nevoie de dragostea și de o îngrijire tandra a ingredientelor pe bază de plante. Fântâna tinereții nu se află într-un ser de șampanie de 300 USD. Ai încredere în noi, ne-am uitat! Deci, ce veți găsi în produsele No B.S. ? Numai lucrurile bune și niciuna dintre rele. Vegan și cruelty free.

Ingrediente

Ce este în interiorul produselor noastre? Nu veți găsi parabeni, sulfați sau parfumuri sintetice. Numai ingrediente eficiente și iubitoare de piele găsite în natură, cum ar fi Aloe Vera, Castravete, Jojoba, Rodie și formule susținute de știință, care sunt bune pentru pielea ta, cum ar fi Acidul Hialuronic, Retinolul și Coq10.

Produse

Am încercat să împachetăm cât mai multă bunătate în fiecare sticlă, ingrediente inutile.

Industria îngrijirii pielii poate fi confuză și umbroasă. La No B.S., vrem să știți cât mai multe despre ce se întâmplă pe pielea dumneavoastră. Spunem nu marketingului miracol într-o sticlă, adevărurilor pe jumătate și evidențierii nesiguranțelor, a substanțelor chimice dăunătoare și a prețurilor fără sens.