background image
Serviciu de localizare magazin
Alien Banner

Uitați de reguli și de convenții desuete.

Parfumurile de lux ale brandului francez Mugler vin parcă dintr-o altă dimensiune. Sunt originale, extravagante și ușor provocatoare.

Primul parfum Thierry Mugler, denumit Angel Thierry Mugler, a apărut în 1992 și a declanșat o revoluție cu tonurile sale dulci, de ciocolată. După succesul emblematicului parfum Mugler Angel, a venit rândul unui alt bestseller - parfumul cald și oriental Mugler Alien.

CUMPARA ACUM
Mugler

Un parfum angelic, cu o compoziție provocatoare, ca din altă lume. Aceasta este apa de parfum Mugler Angel, creată special pentru femei cu chip de înger. Parfumul are o personalitate puternică și inconfundabilă, cu un caracter ușor excentric, care poate fi ori iubit la nebunie, ori total detestat. Cu Angel nu există jumătăți de măsură.

CUMPARA ACUM
Mugler

Treziți-vă zeița interioară și deveniți excepțională! Misterioasa apă de parfum Mugler Alien oferă celei care o folosește aromele distanțelor unui univers infinit, în care se poate mișca liber. Închideți ochii și lăsați-vă transportată într-o altă lume.

CUMPARA ACUM
Mugler

Descoperiți-vă puterea interioară cu apa de toaletă Mugler Alien! Jumătate zeu, jumătate om, trăiți o aventură extraordinară, în care seninătatea întâlnește puterea. Un parfum asertiv și irezistibil, cu acorduri lemnoase de cashmeran și piele, vă va transforma în bărbatul Mugler, în timp ce notele de Osmanthus îl leagă de celălalt ego al său „Alien”.

CUMPARA ACUM
Alien Banner
Mugler Angel

Descopera noul parfum feminin ANGEL NOVA. Un miros puternic pentru o eroină modernă, care își transformă visurile în realitate și realitatea într-un vis.

NOUA STEA

Legendara sticlă în formă de stea apare acum într-o lumină nouă: ca o rochie vibrantă și strălucitoare în mai multe nuanțe de roz și zmeuriu, în onoarea dorinței neînfricate pentru o schimbare și un nou început.

CUMPARA ACUM