Informatii produs

Eminamente un exponent al cetății eterne, Roma, noul parfum Voce Viva sărbătorește vocea fiecărei femei. O floare de portocal couture, învăluită de Bergamota din Italia și surprinzătoarele note de muschi cristal, Voce Viva Valentino trasează acea paralelă intre sunetul vocii tale și parfumul pe care îl porti.

Precum vocea, parfumul este personal, aproape intim, și rămâne în amintirea celor pe care îi întâlnim.

Acest parfum este o construcție armonioasă asemenea unui buchet floral radial, irezistibil și puternic prin surprizătorul acord de muschi- cristal.

Sărbătorim vocea fiecărei femei ! Voce Viva este o oda adusă feminității multi-fațetate Valentino.

COLOR: Parfumul se deschide cu note de top colorate și spumoase - Bergamotă din Italia, temperat de mandarina dulce, suculentă.

COUTURE: Un buchet opulent prezent în notele de mijloc în care alura couture este sugerată prin aroma absolutului de flori de portocal și Gardenia.

COOL: Notele de baza au un element surpiză: neașteptatele note de muschi – cristal ce aduc intensitate, mordernitate. Vanilia învăluie totul, transformând parfumul într-unul irezistibil.

STICLA

Design-ul sticlei urmărește principiile feminitaii Voce Viva si a casei Valentino. Pereții groși de sticlă, forma pătrată, minimală, decorată pe laterale permite luminii ce trece prin parfumul cu o nuanță ușor aurie să foremeze o rază în forma literei V.

Decorațiile stil Rockstud de pe capac și guler marchează personalitatea edgy, modernă.

”Crezul meu este că astăzi puterea este a celor ce pot transmite emoții” – Pierpaolo Piccioli, Director Creativ Maison Valentino.

INGREDIENTE

947842 05 - Alcohol - Parfum / Fragrance - Aqua / Water / Eau - Benzyl Salicylate,Benzyl Alcohol,Hydroxycitronellal,Linalool,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Limonene,Ethylhexyl Salicylate,Geraniol,Citronellol,Methyl Anthranilate,Coumarin,Citral,Tris(Tetrame

Produse Similare

0 of 13