background image
Serviciu de localizare magazin

„Tenul meu, regulile mele” cu Analiza online a tenului oferită de Marionnaud


Îți dorești un program de îngrijire a tenului care să te definească? Sau vrei să poți descoperi cu ușurință toate secretele tenului tău? În acest caz, echipa Marionnaud știe exact de ce ai nevoie grație instrumentului de Analiză online a tenului. Nu trebuie decât să ne acorzi câteva minute din timpul tău și să îți faci un selfie!

Rutina de ingrijire zilnicaInstrumentul inovator de Analiză online a tenului te ajută să descifrezi nevoile individuale ale tenului tău și creează rapid o rutină personalizată de îngrijire a pielii, care este atât eficientă, cât și ușor de urmat, cu produse de înaltă performanță, alese pentru a soluționa probleme specifice ale tenului.

Utilizarea tehnologiei inovatoare din domeniul frumuseții te poate ajuta să îți înțelegi nevoile tenului asemenea unui expert. Farmecul unei consultații online constă în faptul că întregul proces se desfășoară fără contact și poate fi realizat, cu rezultate imediate, din confortul propriului cămin.

Cum functioneaza?Poți finaliza online testul de analiză a tenului, în doar 5 pași. La urma urmei, un program inteligent de îngrijire a pielii începe cu o consultație inteligentă! Procesul te va îndruma să parcurgi o serie de pași. Vei răspunde la întrebări pentru a se stabili cel mai eficient mod de a-ți îngriji tenul.

Procesul începe cu întrebări legate de vârsta, genul tău și orașul în care locuiești. Fiecare dintre acești factori poate influența enorm aspectul tenului tău și senzația conferită, stabilind ce produse s-ar potrivi cel mai bine rutinei tale.

Instrumentul de Analiză online a tenului va avea nevoie de mai multe detalii legate de tenul tău. Care este senzația resimțită? Ai tenul uscat? Sau poate gras? Ce poți spune despre problemele tenului? Uită-te în oglindă și selectează toate opțiunile aplicabile. Te confrunți cumva cu riduri premature în jurul ochilor? Sau ești predispus la roșeață și la ochi umflați? Cu cât instrumentul de analiză dispune de mai multe informații, cu atât programul tău personalizat va fi mai eficient!

În continuare, pregătește-te să zâmbești, întrucât instrumentul îți va cere să încarci un selfie sau să îți faci o fotografie în timp real pentru a fi analizată. Acest lucru va permite instrumentului să efectueze o analiză online a aspectului tenului, în doar câteva secunde!

Ulterior, vei putea verifica acest examen detaliat al aspectului pielii. Vei consulta o detaliere a zonelor tenului care, conform celor identificate de instrumentul de frumusețe, necesită mai multă atenție. Ar putea fi vorba despre textura pielii, de cearcăne sau de prezența liniilor fine și a ridurilor.

Rezultate

Pentru ca acest examen detaliat al aspectului tenului să fie complet, instrumentul de Analiză online a tenului îți va genera programul zilnic de îngrijire a pielii, incluzând produse de înaltă performanță, dintr-o gamă de mărci de lux disponibile la Marionnaud. Descoperă un gel de curățare eficient, ideal tipului tău de ten; seruri care se adresează unor probleme specifice ale pielii, identificate de instrument; creme hidratante care îți vor dezvălui un ten de milioane și multe altele.

Esti gata?

Ești pregătit să beneficiezi din plin de efectele performante ale programului tău de îngrijire a pielii cu ajutorul instrumentului de Analiză online a tenului de la Marionnaud?

incepe analiza
replace alt tag