Informatii produs#

 

PARFUMUL

The One este un parfum cald și senzual cu o personalitate puternică și o dulceață aurie contrastantă, perfect pentru a te simți feminină. Aplicat pe zonele puternic vascularizate sau pulverizat în aer pentru a învălui într-o aură parfumată, The One este o apă de parfum „florientală” modernă care îmbină ingrediente fructate contemporane cu paleta clasică de flori albe a parfumierilor.
 

INGREDIENTELE

The One Eau de Parfum, creat de Christine Nagel, oferă o experiență senzorială mai profundă; notele de mijloc florale de crin alb contrastează subtil cu senzualitatea notelor vanilate bogate, în combinație cu notele învăluitoare de ambră și mosc.

#
# 

GAMA

Descoperiți noutatea THE ONE GOLD, bazat pe moștenirea gamei The One, un nou parfum sofisticat, care întruchipează luminozitatea intensă și farmecul hipnotic.


#
#
#

INGREDIENTE

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL BENZOATE, CITRAL, ISOEUGENOL, BENZYL CINNAMATE, BHT, CI 15985 (YELLOW 6), CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5)

Produse Similare

0 of 8