Informatii produs

Un parfum absolut surprinzator se adauga colectiei parfumurilor Salvatore Ferragamo. Signorina Misteriosa isi propune sa dezvaluie cele mai ascunse secrete ale tinerelor chic, imprevizibile si atat de misterioase.

Un parfum absolut delicios, un mousse de vanilie neagra cu fructe de padure intr-o gradina de neroli si flori de portocal. Mmmm!

Familie olfactiva: Fructat.

Parfumul pe care orice “Signorina” iubeste sa il poarte. Prin pasiune, creativitate si perseverenta, Salvatore Ferragamo a realizat un univers capabil sa creeze capodopere unice renumite pentru stilul inconfundabil si calitatea “Made in Italy”. Creativitatea, eleganta, artizanatul si stilul Made in Italy sunt trasaturi ce se disting in toata gama de parfumuri. Pentru Salvatore Ferragamo, autenticitatea imbraca cea mai inalta forma a luxului.

INGREDIENTE

Alcohol Denat, [SD Alcohol 39-C], Parfum [Fragrance] (Essenza MORA D'AMORE mod 7 L- IFF), Aqua [Water] , Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Geraniol, Hydroxycitronellal, Coumarin, Citral,Benzyl Alcohol, Eugenol, BHT, Alcohol content by volume(=Alcoholic Degree): 79, 0% vol.

Produse Similare

0 of 12