Informatii produs

LINIA PARFUMURILOR CHLOE SIGNATURE SCRIE UN NOU CAPITOL, O POVESTE ESENTIALA CARE SPUNE POVESTEA FEMINITATII IN LITERE STRALUCITOARE, LITERE MARI. POVESTEA UNEI FEMEI RADIANTE, PLINE DE SPIRIT. PIELEA EI ESTE SCALDATA IN AURA DELICATA CHLOE, L’EAU.

TRANDAFIR RADIANT

O VARIATIE A TRANDAFIRULUI CHLOE – TRANDAFIRUL ICONIC CREAT IN 2008 DE PARFUMIERUL MICHEL ALMAIRAC (ROBERTET) – LÉAU ESTE IMBOGATIT CU MAGNOLIE VIBRANTA, CU MULTE FATETE. NOTE DE IASOMIE SI IZBUCNIRI LUMINOASE SE AMESTECA CU BOGATIA BOTANICA A MUSCHIULUI DE STEJAR PENTRU A CREA UN PARFUM FLORAL CU O PROSPETIME UNICA. O AROMA DE O SIMPLITATE RARA, INVALUITA IN ELEGANTA VESNICA.

OBIECT AL DORINTEI

PRETIOASA SI NESFARSITA, SILUETA ICONICA CHLOE APA DE PARFUM ISI PASTREAZA DESIGNUL CU CANELURA CA UN ECOU DE STICLA PENTRU PLIURILE SOLARE ALE CASEI SI CURBA DELICATA A CAPACULUI EI OVAL. DEZBRACAT DE BANDA METALICA, STICLA LEGENDARA ESTE O CONCENTRATIE DE LUMINA, UN CUFAR DE COMORI DIN STICLA CLARA CARE DEZVALUIE STRALUCIREA UNUI ROZ CORAL RACORITOR. CA O ATINGERE FINALA, PANGLICA GROSGRAIN LEGATA MANUAL ESTE DETALIUL SEMNATURII CARE EVIDENTIAZA LEGATURA PUTERNICA CU RAFINAMENTUL CASEI.

O NOUA ESCAPADA

AMBASADOARE DE 10 ANI A CAMPANIEI SIGNATURE FRAGRANCE’S, ACTRITA HALEY BENNETT INTRUCHIPEAZA ACEASTA NOUA ESCAPADA. ACCELEREAZA PRIN LANURI DE GRAU IN SPATELE VOLANULUI UNEI MASINI DE EPOCA, TRASAND PROPRIUL DRUM IN VIATA. VANTUL IN PARUL EI, LUMINA SOARELUI PE PIELEA EI, ESTE LIBERA.

Produse Similare

  • ADAUGA IN COS
    Exclusiv
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
  • ADAUGA IN COS
    Exclusiv

0 of 7