Informatii produs

#BESCANDAL
DAYLIGHT

#


SCANDAL este un nou parfum pentru doamne: aura eleganta pe care o lasa in urma ei este spulberata de spiritul Pigalle atat de iubit de Jean Paul Gaultier. Chiar si Doamna Ministru este tentata de aroma parfumului Scandal. Este mai mult decat gura de aer proaspat - este o stare a libertatii.

PARFUMUL


Pe timpul zilei este un deliciu cu miere mixat cu aroma minunata a gardeniei si a portocalei.


 

#
#
#

LE FLACON

Scandal, este o sticla super-chic. Aroma este feminina, intima, roz pudrat. Dar cel mai important dintre toate, parfumurile Jean Paul Gaultier sunt sub forma de busturi de 20 de ani.In cazul in care va intrebati unde au disparut picioarele , iata-le! Jean Paul Gaultier stie cum sa creeze un adevarat scandal.

#


#BESCANDAL
NIGHTIMENoaptea, toata lumea (la Jean Paul Gaultier) are permisiunea sa fie un petrecaret feroce, sa faca scene si sa fie scadalos.Chiar si Doamna Ministru! Nu mai putem deosebi daca cineva este o doamna din inalta societate ( fantezie uriasa) sau o regina a noptii.

#

PARFUMUL


Noaptea este un parfum senzual si scandalos combinat cu patchouli: o adictie marca Jean Paul Gaultier.


 

#
#
#
LE FLACON

Cea mai sic sticla din lume - intotdeauna a fost si mereu va fi. De data aceasta este imbracata in catifea. La lumina zilei se vede ca este roz; noaptea il puteti simti prin atingere. In ambele cazuri este o experienta de neuitat.

#


INGREDIENTE

ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, COUMARIN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 17200 (RED 33), CI 19140 (YELLOW 5).