Informatii produs

Miss Dior Rose N’Roses intr-un ambalaj delicat si usor de luat pretutindeni: formatul Roller-Pearl.

Discret si elegant, flaconul din sticla are in varf o bila rotativa transparenta, pentru o aplicare a parfumului libera si usoara. Ideal pentru retusuri, completarea parfumului sau calatorii, Miss Dior Rose N’Roses Roller-Pearl este delicat ca o bijuterie.

Miss Dior Rose N'Roses este un parfum floral efervescent, o abundenta de Trandafiri de Grasse improspatata de un strop de Bergamota si amplificat de intensitatea unei note de Mosc alb. Cu aromele sale de lamaie, esenta vibranta de Muscata ii confera compozitiei rafinament, recreand intocmai parfumul irezistibil al unui camp nesfarsit de Trandafiri de Grasse.

O apa de toaleta intr-o nuanta de roz plina de viata, pentru un parfum de o prospetime irezistibila. Cu Miss Dior Rose N’Roses, nu mi-am dorit sa creez un trandafir, ci mai degraba intruchiparea unei abundente florale. Mi-am dorit sa reiau legatura cu senzatia aceea puternica de «natura» din copilarie, la Grasse, cand am vazut prima oara campurile inflorind in luna mai.”-François Demachy, Parfumier-Creator Dior.

PRECIZIE SI CONTROL LA APLICARE: Varful dotat cu o bila de sticla elibereaza doza optima de parfum exact in locul in care doriti, fara nicio risipa.ATINGERE CATIFELATA: O textura senzuala, ultralejera si proaspata.CALATORIE: Un flacon de 20 ml care poate fi luat oriunde. Flaconul este sigilat ermetic datorita dopului insurubat.CUM SE UTILIZEAZA:Treceti bila rotativa a parfumului delicat, in format Roller-Pearl, peste punctele de puls – gat, incheietura mainii etc. – pentru note inca si mai persistente de Miss Dior Rose N'Roses.