Informatii produs

Descoperă noua apă de parfum Cristal by Narciso Rodriguez, o aromă luminoasă, feminină, reprezentativă pentru colecția iconică Narciso. Acest parfum reflectă lumina interioară a femeii Narciso, fel ca fațetele unui cristal care strălucește pentru a dezvălui frumusețea sa naturală.

Noul parfum captează toată esența acestei lumini interioare prin notele de vârf strălucitoare, o inimă pură și delicată și note de bază senzuale. Un halou strălucitor de bergamotă luminează petalele moi de trandafir și acordurile de flori albe formând un buchet generos și înfloritor. Moscul este sublimat cu fațete elegante, lemnoase și chihlimbar, dar și lemn de cedru senzual, pentru a oferi parfumului o urmă difuză și misterioasă.

INGREDIENTE

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), DIPROPYLENE GLYCOL, AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, LINALOOL, CINNAMYL ALCOHOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CITRAL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, CI 14700 (RED 4), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5)