Informatii produs

#

Vă prezentăm My Way Intense, noul parfum feminin Giorgio Armani care te invită într-o călătorie a descoperirii de sine, cu întâlniri și experiențe semnificative.

DESCOPERĂ-I AROMA ȘI INDRĂGOSTEȘTE-TE

Un parfum floral amplificat de note lemnoase ce crează dependență, din ingrediente culese în mod sustenabil.

#
#
#

FLORI DE PORTOCAL DIN EGIPT

TUBEROZĂ DIN INDIA

LEMN DE SANTAL DIN NOUA CALEDONIE & VANILIE DIN MADAGASCAR

Notele de portocal, extrasă din fructele de portocale amare culese manual din Egipt, este acum obținută folosind o versiune modernizată a procesului de extracție artizanală de enfleurage, prin infuzarea florilor de portocal egiptean în esența de portocală amară pentru a dezvălui un parfum mai intens și mai durabil.

Un nou absolut intens de tuberoză compus din fațete cremoase, catifelate, îmbunătățește și amplifică absolutul de tuberoză modern și solar. Aceste ingrediente compuse din tuberoze sunt provenite din India, culese manual în regiunea indiană Mysore.

Parfumul are o bază lemnoasă captivantă și senzuală dezvăluită prin amestecul unui lemn de santal natural cremos cu o infuzie intensă de vanilie Bourbon. Vanilia este obținută printr-un program durabil și responsabil conceput pentru a sprijini comunitățile locale din Madagascar.


STICLA MY WAY INTENSE ESTE PRECUM UN TALISMAN CARE ÎNCAPSULEAZĂ TOATE TRĂIRILE FERICITE

#


#
#

MODUL ÎN CARE A FOST PRELUCRATĂ STICLA, ESTE PRECUM O CĂLĂTORIE SUSTENABILĂ ÎN CARE INOVAȚIA ȘI MAIESTRIA SE ÎNTÂLNESC LA MIJLOCUL DRUMULUI

Capacul de un albastru intens, reprezentând planeta noastră este accesorizat cu un inel auriu ce adaugă o notă suplimentară de lux, un simbol al drumului unic prin viață al fiecăruia, luminat de fiecare întâlnire și experiență semnificativă.


REÎNCĂRCABIL

Flaconul dvs. de parfum este conceput pentru a rezista, este reîncarcabil și reciclabil. Orice gramaj de parfum poate fi cu ușurință deșurubat și reîncărcat cu formatul de refill, reușind astfel să reducem împreună cu 60%* emisile de carbon și cu 64%* consumul de plastic.


*Utilizând 1 flacon de 50 ml + flacon refill 150 ml în loc de 4 flacone de parfum x 50 ml.

 

#


ANGAJAMENTUL MY WAY

Giorgio Armani se angajează să reducă impactul asupra mediului prin franciza My Way. Brandul are în derulare programe de conservare a pădurilor în Madagascar, Zimbabwe, Peru și Brazilia. Peste 14 000 hectare de pădure au fost conservate de la lansarea parfumului My Way. Armani reduce amprenta asupra mediului înconjurator și ajută la conservarea biodiversitații.

#

Produse Similare

0 of 12