Informatii produs

MON PARIS APA DE TOALETA LUMIÈRE dezvaluie un univers luminos, pentru o iubire fermecatoare, plina de extaz! Cea mai stralucitoare fateta a feminitatii YSL, o combinatie de pasiune si lumina a vertiginoaselor inaltimi pariziene.

Mon Paris Apa de Toaleta Lumière, parfum ciprat floral acvatic se deschide cu un duo citric de mandarina verde si esenta de lamaie. Notele de mijloc se bazeaza pe imbratisarea dintre datura hipnotica, florile de lotus radiante si absolutul senzual de trandafiri, conceput special pentru YSL. Baza parfumului incapsuleaza esenta lemnoasa, esenta puternic parfumata extrasa din paciuli, precum si notele calde ale lemnului de cedru.

Parfumul este creat de Olivier Cresp si Dora Baghriche care au declarat despre acesta: "Ne-am jucat cu luminozitatea florii de apa si soare: floarea de lotus alb. Combinand-o cu un bogat si floral absolut de trandafiri, am creat un parfum sofisticat si feminin, intotdeauna cu acest "Je ne sais quoi" atat de elegant si parizian."

Sticla noului parfum Mon Paris Lumière ne incanta cu o lavaliera nude, in afinitate perfecta cu pielea, acoperita de stralucitoarele "pliuri usoare" de organza neagra.

INGREDIENTE

ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER ● BENZYL SALICYLATE ● HYDROXYCITRONELLAL ● LINALOOL ● BENZYL ALCOHOL ● HEXYL CINNAMAL ● CITRONELLOL ● GERANIOL ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● LIMONENE ● CITRAL ● CINNAMYL ALCOHOL ● FARNESOL ● EUGENOL ● BENZYL BENZOATE ● CI 60730 / EXT. VIOLET 2 ● CI 17200 / RED 33