Informatii produs

Noul capitol al parfumurilor cu semnătura Gucci Guilty pornește de la noțiunea femeii cu adevărat libere. Exprimarea modernă a propriei personalități și a lipsei oricăror frici strălucește în noua declarație puternică #ForeverGuilty.

CAMPANIA

#ForeverGuilty prezintă povestea a două persoane care trăiesc complet liber față de așteptările vieții, iar legătura dintre ele este una naturală și, în același timp, nebună și excentrică. Cunoscutul actor și muzician Jared Leto se întoarce în povestea Gucci Guilty, acum alături de Lana Del Rey. Două individualități puternice, care însă se completează natural în diverse scene, cei doi sunt observați discret de obiectivul lui Glen Luchford în locuri emblematice ale Hollywoodului și alte locuri de referință americane.
PARFUMUL
Creat pentru o adevărată libertină, complet independentă, Gucci Guilty Pour Femme este un parfum floral oriental, bogat și nobil, cu citrice Mandora, un strat de liliac și un duet profund de uleiuri de patchouli.

DESIGNUL

Noi coduri de senzualitate se creează în formele înalte, subțiri ale sticlei. Remodelată ca un ecou al siluetei parfumului echivalent pentru bărbați, sticla Gucci Guilty Pour Femme reflectă poziția egală a femeilor și a bărbaților. Forma este parțial învelită în metal colorat auriu, cu un capac asortat, strălucitor, reflectând parfumul discret de trandafiri din interior.

INGREDIENTE

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, BHT, Cinnamyl Alcohol,Citral, Citronellol, Coumarin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Geraniol, HexylCinnamal, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Limonene, Linalool, Red 4 (CI 14700), Yellow 5 (CI 19140), Ext. Violet 2 (CI60730).