Informatii produs

#

GUCCI BLOOM PROFUMO DI FIORI

Intrați în grădina viselor cu Gucci Bloom Profumo Di Fiori. O campanie nouă și un parfum se alătură familiei Gucci Bloom, avându-le în rol principal pe Anjelica Huston, Florence Welch, Jodie Turner-Smith și Susie Cave. Debordând de un avânt vivace, noul parfum Gucci Bloom Profumo di Fiori debutează împreună cu un set al unei campanii pline de viziune într-o grădină de vise, unde magia înflorește.


POVESTEA GUCCI BLOOM

Primul parfum dezvoltat în întregime sub viziunea lui Alessandro Michele, Gucci Bloom Eau de Parfum a fost inspirat de ideea unei autenticități absolute, de libertatea de a fi tu însuți.

#

Sărbătorind vitalitatea și diversitatea celor care se identifică cu filozofia modernă a mărcii, aromele Gucci Bloom care au urmat sunt pentru cei care experimentează viața și fructele sale, pentru a putea deveni eul lor adevărat.


PARFUMUL#

Rămânând fideli ingredientelor Gucci Bloom Eau de Parfum, noul parfum încorporează verdeața naturală proaspătă, calitatea florală bogată și adâncimea cremoasă a tuberozei. Acordul simbolic Bloom este îmbogățit de fațetele texturate de Ylang Ylang și căldura sa este extinsă de un val bogat de lemn de santal și de catifelarea notelor lemnoase scăldate în soare.


DESIGNUL

Inspirat de luminozitatea pură a acestei variante, Gucci Bloom Profumo di Fiori revizitează tiparul original Gucci Bloom cu un ton mieros, evocând vitalitatea spiritelor tinere.

#

CAMPANIA

Situată pe un obiectiv mistic și antic, noua campanie a parfumului Gucci Bloom spune povestea a patru femei care trăiesc într-o grădină a viselor. Protagonistele sunt femei carismatice și fermecătoare: Anjelica Huston, Florence Welch, Jodie Turner-Smith și Susie Cave, se alătură unei secvențe extrase parcă dintr-un vis.

INGREDIENTE

ALCOHOL DENAT - PARFUM/FRAGRANCE - AQUA/WATER/EAU - LINALOOL - BENZYL SALICYLATE - ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE - HYDROXYCITRONELLAL - CITRONELLOL - GERANIOL - EUGENOL - BENZOPHENONE 3 - ETHYLHEXYL SALICYLATE - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - FARNESOL - ISOEUGENOL - BENZYL BENZOATE - HEXYL CINNAMAL - BENZYL ALCOHOL - CITRAL - BHT

Produse Similare

0 of 9