Informatii produs

#

GUCCI BLOOM EAU DE PARFUM

Vă prezentăm Gucci Bloom, parfumul curajos care te transportă într-o vastă grădină plină de multe flori și plante și care sărbătorește autenticitatea, vitalitatea și diversitatea femeilor.


POVESTEA GUCCI BLOOM

Primul parfum dezvoltat în întregime sub viziunea lui Alessandro Michele, Gucci Bloom Eau de Parfum a fost inspirat de ideea de autenticitate absolută, de libertatea de a fi cine ești.

#

Sărbătorind vitalitatea și diversitatea celor care se identifică cu filosofia modernă a Casei, parfumurile Gucci Bloom care au urmat sunt pentru cei care experimentează viața și roadele acesteia pentru a înflori în sinele lor real.


PARFUMUL#

Autenticitatea este țesută prin ingrediente naturale calitative, foarte concentrate. Notele înfloresc ca o concentrație de flori, expresia unică a ingredientelor noi pentru lume, aducând o nouă experiență olfactivă.


DESIGNUL

Un roz pudră de epocă nuanțează sticla lăcuită în formă pătrată, aplicată cu eticheta Gucci cu nervuri și încadrată în negru. Cutia exterioară este acoperită pe interior și exterior într-un tipar Jouy House alb și roșu, format din frunze, ramuri de cireș și flori încadrate în negru.

#

CAMPANIA

Amplasată într-un monument mistic și antic, noua campanie de parfumuri Gucci Bloom spune povestea a patru femei care trăiesc într-o grădină a viselor. Protagonistele sunt femei carismatice și fermecătoare: Anjelica Huston, Florence Welch, Jodie Turner-Smith și Susie Cave, care apar împreună într-o secvență asemănătoare unui vis.

#

INGREDIENTE

Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bht, Linalool, Benzyl Alcohol, Cinnamal, Hydroxycitronellal, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Isoeugenol, Farnesol, Benzyl Benzoate, H

Produse Similare

0 of 15