Informatii produs

GUCCI BLOOM EAU DE PARFUM

Vă prezentăm Gucci Bloom, un parfum îndrăzneț, ce vă va purta într-o grădină luxuriantă, plină de flori, o sărbătoare a autenticității, a vitalității și a diversității feminine.

Conceput de maestrul parfumier Alberto Morillas sub îndrumarea lui Alessandro Michele, parfumul a fost creat pentru a înflori, așa cum sugerează însăși denumirea sa. Notele naturale de tuberoză și iasomie lasă pe piele un parfum floral de o neașteptată intensitate. Rangoon Creeper, un arbust ce își schimbă culoarea atunci când înflorește, insuflă o notă pudrată, florală.

CAMPANIA

Primul parfum feminin al lui Alessandro Michele prinde viață într-o campanie în care apar Dakota Johnson, Hari Nef și Petra Collins. Dansul, plimbările, bucuria de a te simți liber și plin de viață: cele trei lucruri ce întruchipează noua vitalitate Gucci din parfumul Gucci Bloom. Filmul lui Glen Luchford surprinde și natura transformatoare a parfumului intens al Petalelor albe: momentul acela în care o simplă plimbare prin oraș devine o hoinăreală într-o grădină colorată ce abundă de flori și vegetație.

#

DESIGN

Un roz vintage, pudrat, colorează sticluța lăcuită, pătrată și împodobită cu eticheta mărcii, care este brăzdată de nervuri și încadrată de o ramă neagră. Ambalajul din carton este acoperit atât la interior, cât și la exterior de Herbarium, o impresie pe pânză în roșu și alb de Jouy House, ce redă crenguțe și flori de cireș, încadrate și ele de o ramă neagră.

INGREDIENTE

ALCOHOL DENAT , PARFUM (FRAGRANCE) , AQUA (WATER) , ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE , DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE , BHT , LINALOOL , BENZYL ALCOHOL , CINNAMAL , HYDROXYCITRONELLAL , CITRONELLOL , GERANIOL , EUGENOL , ISOEUGENOL , FARNESOL , BENZYL BENZOATE , HEXYL CINNAMAL , CITRAL .