Informatii produs

#

 

GUCCI FLORA
GORGEOUS GARDENIA

Descoperiți un tărâm feeric al jovialității cu Gucci Flora Gorgeous Gardenia. Evoluând spectaculos într-un nou Eau de Parfum îmbietor, floral, dar dulce într-o manieră delicată, Gucci Flora Gorgeous Gardenia este relansat într-o nouă campanie care debordează de flori și animale pufoase. Un parfum semnătură floral pentru toate femeile cu spirit liber și pline de energie pozitivă.

 

 


CAMPANIA

 

Campania #FloraFantasy este o călătorie ce te poartă printr-o lume roz bombon inspirată de anime-urile japoneze și plină de referințe pop unde totul este dus la superlativ. „Inspirația provine de la Miley Cyrus, o artistă al cărei spirit emană atât rock 'n' roll, cât și un stil eclectic...Cine poate spune că o persoană cu o atitudine rock 'n' roll nu poate trăi într-o lume a florilor și să întruchipeze universul Flora?" Alessandro Michele.

 

 

NOUL PARFUM

 

Gucci Flora Gorgeous Gardenia se relansează cu un nou Eau de Parfum dezvăluind o expresie mai grandioasă a originalului Eau de Toilette. O nouă sticlă de culoare roz, cu aspect lăcuit și modelul Flora caracteristic a fost reimaginată în viziunea Alessandrei Michele.

 

 

PARFUMUL

Această poțiune încântătoare de euforie este creată de gardenia cremoasă împreună cu tonurile atrăgătoare de iasomie, acordul fin de pere zemoase și zahărul brun.
 

DESCOPERĂ MAI MULTE CU MILEY

 

INGREDIENTE

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, COUMARIN, LINALOOL, FARNESOL, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL.

Produse Similare

0 of 12