Informatii produs

#

Contemporan, echilibrat și sofisticat. Un amestec incitant între modern și clasic, cu note de mandarină și salvie, urmate de note crude de flori și ierburi proaspete, cedru umed și mușchi de copac.

 

 

PARFUMUL

Un parfum clasic în armonie cu spiritul bărbatului de astăzi, Eternity for Men este sensibil, dar masculin, puternic, dar rafinat. Creat pentru un bărbat romantic atașat de valorile atemporale ale familiei, muncii, sănătății și fericirii. Pentru un bărbat modern care trăiește în armonie atât cu el însuși, cât și cu propriul univers. Eternity for Men se evidențiază prin accente de mandarină și salvie, cu o notă de lavandă. Tonurile de lemn de cedru transmit masculinitate și robustețe. Eternity este un parfum complex și distinctiv, evocând în același timp eleganța simplă și atemporală. 

NOTE DE PARFUM ESENȚIALE

#
#
#

 

Mandarină ​

 

Mușcată

 

Mușchi de copac

 

INGREDIENTE

INGREDIENTS: ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, EUGENOL, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROXYCITRONELLAL, BENZOPHENONE-3, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, ISOEUGENOL, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, LIMONENE, BHT, FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140), FD&C RED NO. 4 (CI 14700).

Produse Similare

0 of 11