Informatii produs

Nascut in Roma, Valentino Beauty este un brand cool, couture si plin de culoare. Parfumurile BORN IN ROMA sunt create pentru persoanele nonconformiste, care isi traiesc libertatea dupa propriile reguli, dar care, in acelasi timp, isi cunosc si istoria. BORN IN ROMA YELLOW DREAM reprezinta o scena parfumata din Roma: o lumina aurie romantica aflata in tensiune cu atitudinea fluorescenta stradala.

Pentru ea, reprezinta universul floral a o mie de petale de trandafir si o prospetime care provoaca dependenta. Apa de parfum pentru ea, BORN IN ROMA YELLOW DREAM se compune din 3 note:

- O NOTA COOL: data de acordul contemporan de mosc alb

- O NOTA COUTURE: data de esenta trandafirului de Damasc

- O NOTA DE CULOARE: data de extractul de lamaie din Italia

Sticla prezinta designul iconic Valentino Rockstud: inspirat din arhitectura romana, aceasta forma piramidala transforma stilul clasic al sticlei intr-unul modern.

Creatia BORN IN ROMA a inceput printr-un dialog cu orasul natal al designerului Valentino: Roma. Strazile Romei sunt pline de amintiri ale trecutului. Un simbol al gandirii libere, un oras al caror ziduri sunt stratificate prin diferite culture.

BORN IN ROMA aduce un dublu omagiu catre haute couture si cultura stradala care coexista in creatiile Casei Valentino. Este vorba despre o atitudine asupra vietii: Imi recunosc istoria, dar imi creez propriile reguli. "Visarea este limbajul sufletului" Pierpaolo Piccioli, Maison Valentino Creative Director.

Note de varf: Esenta de Lamaie Primofiore Italiana, Esenta de Bergamota, acord de Litchi

Note medii: Esenta de Trandafir, acord Clean, acord de Bujor.

Note de baza: Esenta de Lemn de Cedru, Esenta de Vanilie, acord de Mosc Alb

Note cheie: Esenta de Lamaie Primofiore Italiana, Supradoza de acord Clean, Esenta de Trandafir.