Informatii produs

Un parfum de feerie, efervescent și cald. O îmbinare între note de rășină balsamică, suave și vanilate, și note lemnoase, cu un acord de ambergris, o plimbare fabuloasă în universul plin de prospețime al portocalilor sălbatici.

Din anul 2004, parfumul Eau des Merveilles este cheia către lumea minunilor Hermès. La hotarul dintre inocență și fantezie, visuri din copilărie și feminitate. O lume în care extraordinarul își face apariția în plină zi. An după an, suntem fermecați de miresmele poetice încântătoare. Captate în flaconul rotund, cu formă de lupă și puteri magice, aromele îmbietoare ne permit să vedem lumea dintr-o perspectivă nouă, minunată. Aceasta este cheia către lumea Minunilor, în care stelele prind viață în plină zi.

INGREDIENTE

alcohol, parfum (fragrance), aqua (water), limonene, benzyl salicylate, alpha-isomethyl ionone, hydroxycitronellal, linalool, ethylhexyl methoxycinnamate, ethylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, citral, benzyl benzoate, farnesol, benzyl alcohol, cinnamyl alcohol, benzyl cinnamate, geraniol.

Produse Similare

0 of 13