Informatii produs

Într-un moment în care oamenii caută lumina în întuneric, o zeiță solară deschide calea către un destin miraculos, dar adevărat.
În perfectă armonie cu trupul și sufletul, este gata să îmbogățească lumea din jurul ei cu glorie, generozitate și bunăvoință.
Aducându-i puterea și frumusețea dătătoare de viață pe o planetă stearpă cu floarea de aur ca dar vindecător pentru lume și chemare universală pentru toate femeile.


Apa de parfum divină florală lemnoasă orientală, Alien Goddess este o promisiune sacră a feminității și speranței.
O îmbrățișare solară incandescentă și generoasă, noul parfum pentru femei MUGLER este evocarea unei lumi mistice care promite să schimbe ceea ce nu poate fi remarcat.


UN BUCHET FLORAL SOLAR DIVIN

#
#
#

REVELAȚIA RADIANTĂ

REVELAȚIA MIRACULOASĂ

REVELAȚIA ATENTĂ

Primele note dezvăluie o explozie de esență bergamotă italiană. Împreună cu o supradoză de nucă de cocos neașteptată, parfumul eliberează imediat o explozie orbitoare de lumină. Duo-ul bergamotă-nucă de cocos înflorește într-o combinație de note acvatice, verzi, fructate, pentru un sentiment liniștitor de calm și seninătate.

În inima Alien Goddess se află o fuziune profund senzuală și feminină a Iasomiei Grandiflorum și Heliotrope. Creată pentru Mugler, Iasomia Grandiflorum este mai puternică, modernă și orbitore ca niciodată. Frunzele Heliotropului se întind languros spre soare pentru a-i absorbi mai bine razele, difuzând accente moi, cremoase.

Notele persistente ale Alien Goddess sunt un traseu nesfârșit de Vanilie Bourbon captivantă din Madagascar, extinsă de intensitatea vibrantă și lemnoasă a Cashmeranului. Cultivate durabil, păstăile de vanilie se diluează într-o infuzie prețioasă, o amplificare rafinată a vaniliei originale pentru un elixir intens și de lungă durată.


#

UN BUCHET SOLAR FLORAL

#
#
#

ESENȚĂ ELECTRIZANTĂ DE BERGAMOTĂ ITALIANĂ

SUPERINFUZIE ORBITOARE DE IASOMIE GRANDIFLORUM

INFUZIE PREMIUM DE VANILIE BOURBON SUSTENABILĂ


UN TALISMAN DE AUR PREȚIOS

#
#
#

O ZEIȚĂ MISTICĂ FASCINANTĂ

#
#
#

Produse Similare

0 of 9