Informatii produs

Un parfum masculin emblematic care surprinde bogata mostenire a traditiei sportului pur sânge cu notele sale distincte, pure masculine de pin, piele si tutun. Este imbogatit cu un amestec interesant de busuioc si tarhon si un amestec pamântesc de muschi de stejar si paciuli. Ralph Lauren ofera sugestii despre modul de aplicare a parfumului:

Sugestia 1: Fibrele de imbracaminte pastreaza parfumul pentru o perioada foarte lunga de timp, asa ca daca folosesti acelasi parfum de mai multe ori, il poti pulveriza pe haine.

Sugestia 2: Frecarea pielii dupa pulverizare ajuta la evaporarea parfumului, deoarece il descompune in particule. Pulverizarea directa pe pielea expusa si lipsa oricarei alte actiuni vor pastra aroma parfumului mai mult timp.

Sugestia 3: Nu pastrati parfumurile in baie. Caldura, lumina si umiditatea vor distruge parfumul, reducând calitatea si intensitatea parfumului. Depozitati sticlutele de parfum intr-un loc racoros si uscat.

INGREDIENTE

ALCOHOL, AQUA/WATER, PARFUM/FRAGRANCE, COUMARIN, EUGENOL, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, LINALOOL, ISOEUGENOL, HYDROXYCITRONELLAL, T-BUTYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, HEXYL CINNAMAL, DENATONIUM BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CI 42090/BLUE 1, CI 15985/YELLOW 6. , 645552 1 , D205026/1

Produse Similare

0 of 13