Informatii produs


PARFUMUL

 

Apa de toaletă pentru bărbați Gucci Guilty Parfum Pour Homme se caracterizează prin acorduri lemnoase aromatice. Parfumul de Ambra intensifică adevărata esență a semnăturii Gucci Guilty Pour Homme.


INGEDIENTELE

 


#
#
#


O viziune nouă și intensă a masculinității, Gucci Guilty Parfum Pour Homme debutează cu accente aromate mai lejere, mai blânde și mai moderne evocate de acordurile Lavendei Abrialis franceze și Lămâiei Sfumatrice care elevă simțurile și se îmbină perfect cu intensitatea Ienupărului. Adevărata esență a Apei de toaletă Gucci Guilty Pour Homme este aprofundată în nota inimii datorită Ambrei adânci de semnătură lăsată de Cistului Spaniol care se combina perfect cu cocteilul floral al Florilor de Portocal și cu o notă picantă de Nucșoară. Eleganța misterioasă evocată de accentele de Paciuli indonezian este intensificată de senzația persistentă difuzată a Lemnul Uscat și a Moscului.

 DESIGNUL

 


 Noul parfum este prezentat în flacon cu siluetă Gucci Guilty. Forma flaconului este prezentat în nuanțe de atracit întunecat cu efecte complet metalice pentru evocarea intensității parfumului.


CAMPANIA
#ForeverGuilty

 


 

INGREDIENTE

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, PROPYLENE GLYCOL, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, CITRAL, GERANIOL, CITRONELLOL.

Produse Similare

 • ADAUGA IN COS
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  Reincarcabile
  promotion
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  promotion

0 of 8