Informatii produs

Inspirat de Orizontul Mediteranean, Azzaro Chrome este parfumul evadării, cu o prospețime revigorantă, reconfortantă și puternică. Azzaro revine cu acest parfum iconic cu o nouă semnătură: Eau de Parfum. Întâlnirea prospețimii legendare a semnăturii Chrome și a intensității bazei lemnoase. Un parfum cu fațete pentru toți bărbații care celebrează bucuriile vieții. Apa de parfum Azzaro Chrome este o oda de a trai prezentul si de a impartasi momente atat simple, cat si intense. O nouă sticlă albastră umbrită, între mare și cer, care exprimă dualitatea parfumului: întâlnirea prospețimii legendare a Cromului și a lemnului. O apa de parfum intensa pentru barbati al carui scop este sa zambeasca la viata alaturi de cei dragi..

Azzaro Chrome Eau de Parfum te invita sa zambesti la viata alaturi de cei dragi. O apa de parfum Fougere, Aromatic, Woody.

INGREDIENTE

ALCOHOL, PARFUM // FRAGRANCE, AQUA / WATER /EAU, UMONENE, LINALOOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYL-METHANE, BENZYL SAUICYLATE, BENZYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, CITRAL,COUMARIN, ALPHAISOMETHYL JONONE, GERANIOL, CITRONELLOL, EUGENOL,TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, FARNESOL, HYDROXYCITRONELLAL,(142090 / BLUE 1, 17200 / RED 33. (FL. N286525/1)

Produse Similare

 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
  Exclusiv
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  Exclusiv
  promotion
 • ADAUGA IN COS
  promotion

0 of 6