Informatii produs

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Eye Serum are o abordare inovatoare pentru a reda tineretea pielii, ofera hidratare si sustinere pielii delicate zonei de contur a ochilor pentru a conferi un aspect luminos si intinerit. Avand la baza peste 25 de ani in cercetari, Elizabeth Arden a imbunatatit formula actuala, adaugand 9 ingrediente noi nu doar pentru a inlocui lipidele, dar si pentru a sustine procesul natural de reinnoire al pielii, pentru a trata cele mai importante semne de imbatranire din zona de contur a ochilor, astfel obtinand un aspect intinerit si luminos. Rezultatul este un serum care intareste bariera naturala de aparare a pielii si diminueaza aparitia liniilor fine si a ridurilor.

Beneficiile cheie sunt: sustine productia naturala de colagen a pielii pentru a oferii fermitate, minimalizeaza aparitia liniilor fine si a ridurilor, inclusiv a celor din coltul extern, reduce vizibil pungile de sub ochi, imbunatateste testura pielii pentru un ten intinerit, luminos si catifelat, imbunatateste imediat bariera naturala de hidratare a pielii.

Fiecare capsula este biodegradabila, nu are parfum si nu contine conservanti – creat special pentru a oferi o cantitate proaspata si concentrata de hidratare – serum incapsulat cu si mai multe ceramide cu o tehnologie avansata.

Testat clinic, dematologic si oftamologic inclusive pentru ochi sensibili.