Informatii produs

Nascut in Roma, Valentino Beauty este un brand cool, couture si plin de culoare. Parfumurile BORN IN ROMA sunt create pentru persoanele nonconformiste, care isi traiesc libertatea dupa propriile reguli, dar care, in acelasi timp, isi cunosc si istoria. BORN IN ROMA YELLOW DREAM reprezinta o scena parfumata din Roma: o lumina aurie romantica aflata in tensiune cu atitudinea fluorescenta stradala.

Pentru el, reprezinta un parfum fresh, oriental, construit in urma tensiunii dintre prospetimea exotica si acordurile senzuale de turta dulce. Apa de toaleta pentru el, BORN IN ROMA YELLOW DREAM, este compusa din 3 note:

- O NOTA COLOR: un amestec fresh si exotic dinacordurile de mandarina italiana si acordurile suculente de ananas

- O NOTA COOL: acordul unic de turta dulce imbinat cu acordul oriental irezistibil

- O NOTA COUTURE: extractul de vanilie si lemnul de cedru creeaza o senzualitate puternica si de durata

Sticla prezinta designul iconic Valentino Rockstud: inspirat din arhitectura romana, aceasta forma piramidala transforma stilul clasic al sticlei intr-unul modern.

Creatia BORN IN ROMA a inceput printr-un dialog cu orasul natal al designerului Valentino: Roma. Strazile Romei sunt pline de amintiri ale trecutului. Un simbol al gandirii libere, un oras al caror ziduri sunt stratificate prin diferite culture.

BORN IN ROMA aduce un dublu omagiu catre haute couture si cultura stradala care coexista in creatiile Casei Valentino. Este vorba despre o atitudine asupra vietii: Imi recunosc istoria, dar imi creez propriile reguli. "Visarea este limbajul sufletului" Pierpaolo Piccioli, Maison Valentino Creative Director.

Note de varf: esenta de Mandarina Italiana, acord de Ananas, esenta de Limeta.

Note medii: acord de Turta Dulce, esenta de Scortisoara, extract de Cardamon, esenta de Nucsoara, esenta de boubon de Geraniu, esenta de Lavandin.

Note de baza: esenta de Lemn de Cedru, absolute de Vanilie, acord lemnos de Chihlimbar.

Note cheie: esenta de Mandarina Italiana, acord de Turta Dulce, esenta de Lemn de Cedru.