Informatii produs

Remescar Eye Bags & Dark Circles corectează și reduce imediat cearcănele și pungile de sub ochi, cu un efect vizibil de până la 8-10 ore. Produsul reduce vizibil cearcănele închise la culoare și corectează atât pungile de sub ochi genetice, cât și pe cele provocate de oboseală.

Efectul imediat asupra cearcănelor și pungilor de sub ochi se datorează tehnologiei unice EYE-RASE® care prioritizează 3 efecte:

1.Fermitate: combinația de minerale cleioase și cristale biomedicale au un efect imediat fără a crea o senzație de tensiune.

2.Reduce retenția de fluide: tripeptidele previn acumularea de fluid sub ochi.

3.Ciculația sanguină: cafeina stimulează circulația sanguină în zona de contur a ochilor.

Demonstrat clinic

Remescar Eye Bags & Dark Circles nu este o cremă obișnuită, de aceea este important să urmați instrucțiunile de utilizare.

Pasul 1: Spală și usucă tenul.

Sfat: folosește apa micelară Remescar pentru acest pas.

Pasul 2: Aplică o cremă de ochi hidratantă (fără ulei) și permite-i să pătrundă în piele timp de câteva minute.

Pasul 3: Ia o cantitate mică de produs-de mărimea unui bob de orez-din tub pe vârful degetului. O cantitate prea mică nu va fi suficientă, iar o cantitate prea mare nu va fi absorbită complet în piele.

Pasul 4: Este recomandat să freci crema între degetele arătătoare până devine transparentă (5 până la 10 secunde). Asigură-te că rămâne suficientă cantitate de produs. Dacă pielea nu se mai simte umedă, adaugă din nou o cantitate mică pe vârful degetului.

Pasul 5: Aplică delicat crema pe zona de contur a ochilor, masând delicat din centru către exterior, prin mișcări ascendente până la absorbția completă.

Pasul 6: Păstrează o expresie facială neutră timp de 2-3 minute, cât pielea absoarbe produsul. După 3 minute, veți observa că pungile de sub ochi se diminuează și cearcănele sunt estompate.

INGREDIENTE

Aqua, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Sodium Silicate, Butylene Glycol, Meadowfoam Estolide, Phenoxyethanol, Magnesium Aluminum Silicate, PEG-75 Shea Butter Glycerides, Xanthan Gum, Caffeine, Ethylhexylglycerin, Chlorella Vulgaris Extract, Acetyl Tetrapeptide-5,CI 19140, CI 16035