Informatii produs

Zona ochilor reprezinta 80%* din varsta perceputa. Pentru a-i proteja frumusetea, stiinta Dior a efectuat cercetari menite sa-i inteleaga functionarea: un studiu exclusiv, realizat in 4 tari**, a dezvaluit modul in care evolueaza zona din jurul ochilor de-a lungul timpului, in functie de forma sa. Astfel, cercetarile Dior au identificat cele 9 semne ale imbatranirii*** care au un impact asupra zonei ochilor si le-au combinat intr-un indice unic Dior: Eye Power Index.

Super Potent Eye Serum este primul**** serum global anti-oboseala si anti-imbatranire pentru conturul ochilor care ajuta la redefinirea intregii zone, pana la arcada sprancenei, pentru un contur al ochilor mai neted, mai ferm si mai luminos. In 4 saptamani, ochii par mai tineri***** cu 4 ani.

3 ingrediente active esentiale si 3 actiuni pentru a corecta cele 9 semne vizibile ale imbatranirii*** intr-un singur masaj.

COMBINATIA DINTRE NATURA SI TEHNOLOGIE

Compus din 92%****** ingrediente de origine naturala, Super Potent Eye Serum ofera o actiune tripla: corectare - cu formula sa bogata in longoza revitalizanta si extract de secara, care are ca efect o piele mai ferma; masaj - datorita aplicatorului sau brevetat si miscarilor efectuate in timpul aplicarii; improspatare - datorita efectului racoritor al serumului si al capatului pentru masaj. Cele 9 semne ale imbatranirii identificate de Dior*** par corectate dupa primul masaj, pentru un contur al ochilor vizibil redefinit.

O FORMULA HIDRATANTA ULTRASENZORIALA

Gratie formulei bogate si proaspete a serumului pentru conturul ochilor, privirea pare imediat mai deschisa, luminoasa si plina de viata. Pielea din jurul ochilor pare ferma si netezita, pungile si cearcanele de sub ochi par reduse, iar liniile fine si ridurile par estompate.

APLICATOR BREVETAT: 360 CRYO-FLEX

Capatul lat pentru masaj, cele 7 striatii pentru netezire si gatul ultraflexibil al aplicatorului de inalta performanta Super Potent Eye Serum sunt adaptate diverselor forme de ochi*******, pentru a ajunge si la cele mai delicate zone din jurul ochilor.

REZULTATE:

- De la primul masaj, zona ochilor este netezita si vizibil mai luminoasa. Zona ochilor este mai proaspata si hidratata in mod durabil.

- Din prima saptamana de aplicare a Super Potent Eye Serum, liniile fine, pungile si cearcanele de sub ochi par vizibil reduse.

- Dupa o luna de utilizare a Super Potent Eye Serum, zona ochilor este mai ferma si vizibil tonificata. O textura proaspata si bogata, pentru ca produsul sa fuzioneze cat mai bine cu pielea din jurul ochilor. Aplicatorul integrat limiteaza contactul cu aerul si degetele, pentru a asigura durabilitatea optima si prospetimea produsului.

* Studiu de observare a ochilor, observatori 12 barbati si femei.** China, Franta, Coreea si Japonia.

*** Uniformitatea si luminozitatea conturului ochilor, ridurile, liniile fine, cearcanele si pungile de sub ochi, aspectul congestionat al zonei ochilor, pleoapele cazute si tonusul pielii din jurul ochilor. **** La Dior.

***** Evaluare clinica a 93 de femei, efectuata de catre un dermatolog timp de 4 saptamani & modelare a varstei percepute.

****** Valori calculate pe baza normelor ISO 16128-1 si ISO 16128-2. Procentajul de apa este inclus. Restul de 8% au fost selectate cu atentie pentru a optimiza modul de functionare al formulei, caracterul senzorial si stabilitatea acesteia.******* Testat pe pielea asiatica si caucaziana.

CUM SE UTILIZEAZA?

Se aplica Super Potent Eye Serum dimineata si seara cu ajutorul tehnicii Alpha-Eye:

1. DECONGESTIONARE: Se aplica serumul pentru conturul ochilor dinspre tample inspre coltul interior al ochiului, mentinand o presiune usoara cu aplicatorul. Apoi se netezeste pleoapa superioara. Se repeta miscarea de doua sau trei ori in jurul fiecarui ochi.

2. NETEZIRE: Se trece cu aplicatorul peste pleoapa inferioara, dinspre coltul interior al ochiului catre cel exterior, pentru a ilumina cearcanele si a netezi liniile fine. Se repeta miscarea pe pleoapa superioara, pe linia arcadei sprancenei, catre ridurile din contul exterior al ochiului. Se repeta miscarea de doua sau trei ori in jurul fiecarui ochi.

3. RIDICARE: Se ridica pleoapa superioara, netezind si intinzand pielea in sus cu aplicatorul. Se urmareste arcada sprancenei. Se repeta miscarea de doua sau de trei ori in jurul fiecarui ochi.

4. SCULPTARE: Se ridica arcul sprancenei si se maseaza linia acesteia cu varful degetelor timp de 5 secunde pentru fiecare spranceana.

Incheiati ritualul cu crema de ochi Capture Totale Firming and Wrinkle-Correcting Eye Cream.

Produse Similare

 • ADAUGA IN COS
  Best Seller
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
  Exclusiv
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS
 • ADAUGA IN COS

0 of 12