Informatii produs

O formula pudra care se activează cu apă pentru rezultate vizibile imediat. Imediat pielea pare purificată, revitalizată și mai strălucitoare. Nu se usucă, nu irită. Poate fi folosit în fiecare zi. Pregătiți pielea pentru a primi următorul tratament cu activatorul.

Proaspăt înseamnă puternic. Eficacitatea vitaminei C este redusă în mod natural atunci când vine în contact cu oxigenul, deci cu cât este mai proaspătă, cu atât acțiunea este mai puternică. Ambalajul inovator, de unică folosință, protejează eficacitatea formulei prin izolarea vitaminei C prezente în fiecare doză, în cea mai pură formă pentru a asigura rezultate maxime. Pentru toate tipurile de piele.

Acum aproape 50 de ani, Clinique a lansat in USA primul concept de cosmetice testate dermatologic. Misiunea sa a fost intotdeauna sa creeze cele mai eficiente produse de make-up si ingrijire care sa se potriveasca fiecarui tip si nuanta de ten. Cu abordarea sa personalizata si crearea unor produse non-alergice si 100% fara parfum, Clinique a castiga increderea a milioane de clienti din intreaga lume.

INGREDIENTE

Maltodextrin , Sodium Lauryl Sulfoacetate , Sodium Cocoyl Isethionate , Sodium Methyl Cocoyl Taurate , Kaolin , Ascorbic Acid , Sodium Chloride , Sapindus Mukurossi Peel Extract , Salicylic Acid , Allyl Methacrylates Crosspolymer , Cyclodextrin , Coconut Acid , Ethylbisiminomethylguaiacol Manganese Chloride , Water\Aqua\Eau , Disodium Edta.