Informatii produs

Descopera alaturi de Lancôme noua crema antirid de noapte Rénergie Nuit Multi-Glow, un produs conceput si personalizat pentru tenul matur cu varsta de peste 60 de ani.

Capacitatea pielii de a regenera bariera de protectie naturala incepe sa scada iar tenul isi poate pierde din vitalitate. Crema de noapte Rénergie Nuit Multi-Glow are o formula concentrata in cele mai potrivite ingrediente pentru redobandirea fermitatii si a luminozitatii. Imbogatita cu ceramide, fructe roșii și extract de in, formula sa hraneste intens pielea pentru o senzatie confortabila si efect de reumplere.

Crema de noapte Renergie Nuit Multi Glow este ca un balsam ce creeaza dependenta si ofera pielii un aspect odihnit, plin de energie.

Noapte dupa noapte, aceasta crema ajuta tenul sa-si recapete radianța si aspectul tanar mai plin.

Obtine stralucirea unui somn complet cu ajutorul cremei de noapte Rénergie Nuit Multi-Glow!

Mod de utilizare :

Aplicarea cremei Renergie Nuit Multi-Glow este un rasfat senzorial, datorita texturii sale onctuase, aromei delicate si culorii roz deschis. Aplica crema in fiecare seara, pe tenul curat.

1. Inainte de aplicare, incalzieste textura intre degete, pentru a ajuta crema sa se absoarba mai usor

2. Misca degetele din interior (langa nas) spre exterior.

3. Repeta miscarea de mai sus, insa in sens opus.

4. Repeta miscarea in ambele sensuri pe frunte si pe linia maxilarului, pentru o repartizare uniforma a produsului pe fata.