Informatii produs

Cremă Depilatoare elmiplant îndepărtează rapid și eficient părul nedorit. Concepută special pentru pielea sensibilă, cremă este îmbogățită cu uleiuri naturale, care hrănesc și protejează pielea, lăsând-o catifelată și elastică. Uleiul de Migdale, bogat în acizi grași esențiali și vitamine A și E, este un excelent agent de catifelare și calmare a pielii, în timp ce Uleiul Omega ajută la re-hidratarea și alinarea pielii.

Folosire:

Când folosiți pentru prima dată cremă depilatoare elmiplant, trebuie să o testați pe o mică porțiune de piele, pe care urmează s-o depilați. Dacă după 24 h pielea nu prezintă iritații, puteți continua cu folosirea produsului.

1. Aplicați cremă într-un strat gros pe suprafață dorită. Nu masați pielea.

2. După 7 minute încercați să îndepărtați crema de pe o porțiune mică. Dacă părul nu este îndepărtat cu ușurință, lăsați crema să acționeze în continuare câteva minute. Nu lăsați crema pe piele mai mult de 10 minute.

3. Clătiți cu multă apă. Nu folosiți săpun. Folosiți Balsamul După Depilat – elmiplant pentru o senzație fină și de calmare a pielii.

INGREDIENTE

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, POTASSIUM THIOGLYCO-LATE, UREA, CETEARETH-20, DECYL OLEATE, CALCIUM HYDROXIDE, PARFUM, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM GWCONATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, CI 77891.